Ήθελαν να μεταθέσουν τον Αστυνομικό Διευθυντή Ύδρας επειδή έκανε τη δουλειά του!

 Ανακαλούν τη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή της ‘Υδρας μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση και τις καταγγελίες που έγιναν και στο enikos.gr

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο συγκεκριμένος διοικητής, έχοντας συμπληρώσει 35 έτη υπηρεσίας θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, άρα δεν υπόκειται στις τακτικές κρίσεις που έγιναν πριν από λίγες ημέρες και καθυστέρησαν να ανακοινωθούν για πρακτικούς λόγους.

 ‘Ετσι, η όποια μετακίνησή του, επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια της ηγεσίας. Και μόνο με αυτό το δεδομένο, φαίνεται οτι η μεταφορά του σε μία άλλη υπηρεσία μόλις δύο μήνες πριν από την αποστράτευσή του, δείχνει οτι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η σωστή έστω και επικοινωνιακά.

Ωστόσο αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες συναδέλφων του Αστυνομικού διευθυντή στο enikos.gr αλλά και του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.

 “Έκανε τη δουλειά του και τους ενοχλούσε”

Οι υφιστάμενοι του μας μεταφέρουν την έκπληξη του μετά από την απόφαση του Αρχηγείου «εδώ και έξι χρόνια που είμαι το νησί κάνω τη δουλειά του και τίποτα παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω για με διώχνουν». Σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς ο διοικητής τους Ζ.Γ. που υπηρετεί το σώμα εδώ και 35 χρόνια είναι υπόδειγμα και δεν συνεργαζόταν με αυτούς που θα έπρεπε για να περνά καλά «έχει έρθει  σε ρήξη με τον τοπικό άρχοντα και τα συμφέροντα, δεν φοβόταν να κάνει τη δουλειά του και αυτό το πλήρωσε».

 Όπως φαίνεται όμως αυτό ενοχλούσε κάποιους και πριν τρεις ημέρες όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του διοικητή δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Πειραιά που τον ενημέρωνε ότι αποσπάτε στην υπηρεσία τους δυο μήνες πριν βγει στη σύνταξη, «τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι πάει Πειραιά, τελικά θέλουν να κάνουμε τη δουλειά μας ή όχι».

ΠΗΓΗ: enikos.gr