Παναθηναϊκός: Πιστεύει στην πρόκριση ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ

Δεν χάνει την αισιοδοξία του για την αυριανή ρεβάνς με τη Μάλαγα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός, που θα λείψει από τον αγώνα της Τρίτης λόγω τραυματισμού, παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα διατηρεί την πίστη για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στους ομίλους.

«Είδατε τις ευκαιρίες που είχαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτές οι φάσεις θα λειτουργήσουν ως πηγή αισιοδοξίας εν όψει του αγώνα της Τρίτης για μας. Ας ελπίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στην έδρα μας, όπου θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας στην εκτέλεση του αγωνιστικού μας πλάνου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο «Μπουμ» θεωρεί πως η ομάδα του δεν προσέγγισε όπως έπρεπε το ματς της περασμένης Τετάρτης. «Ξέραμε στον πρώτο αγώνα πως η Μάλαγα πως θα προσπαθήσει να μας κάνει να τρέξουμε και να μας βγάλει από τις θέσεις μας και γι’ αυτό επέμενα ότι έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Στο τέλος τούς επιτρέψαμε να έχουν πολύ την μπάλα και δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Οι νέοι παίκτες μας θα έμαθαν πως σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος αμέσως, διαφορετικά θα δεχτείς γρήγορα το γκολ. Ήταν ένα σημαντικό μάθημα», ανέφερε.

Πάντως εξακολουθεί να ελπίζει για την ανατροπή. «Η Μάλαγα άξιζε τη νίκη στο πρώτο ματς, αυτό είναι προφανές. Μπορούσες να δεις ότι το ήθελαν πολύ, ίσως περισσότερο και από μας. Όμως έχει σημασία να μην απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Υπάρχει χάσμα ανάμεσα στη Μάλαγα και κάποιες άλλες ομάδες, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι τόσο μεγάλο. Αν στο ημίχρονο είμαστε στο 0-0, δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Δεν θα πρέπει να δεχτούμε γκολ. Αν είμαστε στο 1-0 μετά από μία ώρα αγώνα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορούμε να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα στο τέλος και να πάμε στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό για μας είναι να σκοράρουμε. Αν τα καταφέρουμε, θα δούμε τι θα γίνει μετά».

πηγή:sport-fm.gr