7 Σεπτεμβρίου η επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας Μαλά

Ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι, για πρακτικούς και υπηρεσιακούς λόγους, θα υπάρξει καθυστέρηση μια εβδομάδας στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του για την Προεδρία της Δημοκρατίας και αντί για την Παρασκευή 31 Αυγούστου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, μετατίθεται για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφνωνα με το sigmalive o κ. Μαλάς είπε πως η προεκλογική του εκστρατεία ήδη άρχισε έντονα με πολλές επαφές και θα εντατικοποιηθεί περαιτέρω μετά και την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του.

Πρόσθεσε, ότι τα μηνύματα που δέχεται είναι ότι η υποψηφιότητα του αγκαλιάζεται από τον ευρύτερο δημοκρατικό και κεντροαριστερό χώρο, διεισδύει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα επειδή διαθέτει το στίγμα της αξιοπιστίας και εκφέρει καθαρό πολιτικό λόγο που βασίζεται στις διαχρονικά και κάτω από κοινωνικές ζυμώσεις, αξίες.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που αναφέρουν ότι την επομένη της εξαγγελίας της υποψηφιότητας του δεν θα βρίσκεται στο πηδάλιο του Υπουργείου Υγείας και ότι  ο νέος Υπουργός Υγείας θα προέρχεται από το κόμμα του, ο κ. Μαλάς είπε πως δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις περί αυτού.Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι την επομένη της εξαγγελίας της υποψηφιότητας θα είμαι στο Υπουργείο Υγείας.

πηγή:newsbomb.gr