Κίνηση για να μην προβληθεί το σήριαλ που “ηρωποιεί” τον κατακτητή Σουλεϊμάν

Η “Κίνηση Πολιτών Άρδην” κυκλοφορεί ένα κείμενο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παρουσίαση “ένός σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, του Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση” και, ειδικόπτερα, από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα. Πρόκειται για ένα νέο σίριαλ που θα προβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός του κ. Κυριακού και που έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία.

Η σειρά έχει τίτλο “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής- Η κρυφή ζωή, οι έρωτες και τα πάθη του πανίσχυρου Σουλτάνου” και μαζί με τα άλλα τουρκικά σήριαλ που προσφάτως έχουν κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια έχουν επιφέρει μία “έθιση” των τηλεθεατών με τον τουρκικό τρόπο ζωής, προβάλλοντας έντεχνα την τουρκική προπαγάνδα.

Το φθηνό κόστος είναι η εύκολη δικαιολογία, αλλά η “Κίνηση Πολιτών Άρδην” πάει πέρα από αυτό, στην ουσία του όλου ζητήματος και στις προεκτάσεις του, πολιτισμικές, πολιτικές, εθνικές.

Καλεί τον κόσμο να ζητήσει την απόσυρση του συγκεκριμένου σήριαλ. Παραθέτουμε την διεύθυνση στην οποία, εάν θέλετε, μπορείτε να μπείτε για να διαβάσετε το κείμενο της Κίνησης καθώς και να υπογράψετε.

 Αν συμφωνείτε να αποσυρθεί το σήριαλ του ΑΝΤ 1 υπογράψτε εδώ