Στουρνάρας: Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα με τον Μοσκοβισί

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τον γάλλο υπουργό Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.

«Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα», επισήμανε ο έλληνας υπουργός μετά τη λήξη  της συνάντησης. Τώρα συναντά τον  υπουργό Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη, ενώ στη συνέχεια ο γάλλος υπουργός  Οικονομικών θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.  Νωρίτερα ο κ. Μοσκοβισί είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη  Σαμαρά.
«Για μας δεν υπάρχει θέμα ότι η Ελλάδα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στη  νομισματική ένωση και ότι δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο  για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσει τη θέση της ανάμεσά μας» τόνισε ο  Πιέρ Μοσκοβισί.
Στις 17:00 στην κατοικία του Γάλλου πρέσβη, ο Πιέρ Μοσκοβισί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Ελλάδα διαδέχεται εκείνη του προέδρου του της Κομισιόν, Ζοσέ Μπαρόζο, του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.
Μαζί με τον Γιάννη Στουρνάρα, την Παρασκευή ο κ. Μοσκοβισί θα «πετάξει» για τη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη συνεδρίαση του Eurogroup, όπου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει το σχέδιο της Ελλάδας και τα μέτρα της διετίας 2013- 2014.

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr