Σοβαρότητα ζητάει από τους παίκτες του ο Φερέϊρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του «σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και αυτοσυγκέντρωση» ενώ ξεκαθάρισε πως μόνος στόχος είναι το «διπλό» κόντρα στη Μάριμπορ! Κουίνσι: «Δεν είναι εύκολο ματς»!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αγώνα με τους Σλοβένους που θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ το βράδυ της Πέμπτης στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ως εξής:

Τι περιμένετε να δείτε αύριο από τους παίκτες σας;

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα διαφορετικά. Είτε γίνονται στην Αγγλία, την Ιταλία, οπουδήποτε. Ο τελευταίος αγώνας που κάναμε ήταν κακός. Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επιτρέπει τέτοιες εμφανίσεις. Πρέπει να αναλύουμε εις βάθος τι πρέπει να διορθωθεί μετά από έναν αγώνα που δεν ήταν καλός. Είδαμε πράγματα που είχαν συμβεί και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν και όλοι θα συμφωνήσετε όταν πω, πως χάσαμε πολλά γκολ. Οι αναλύσεις που γίνονται αντικατροπτίζουν τα αποτελέσματα που έρχονται. Και αυτό συνέβαινε και θα συνέβη. Πάντοτε επηρεαζόμαστε από το αποτέλεσμα και όλες οι αναλύσεις είναι έπειτα από αυτό.

Περισσότερα στο gazzetta.gr