Γιός πρώην βουλευτίνας ο διεφθαρμένος εφοριακός!

Γιος της πρώην Βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Μανωλιά (φωτο) είναι ο 35χρονος εφοριακός που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή, να αποσπά παράνομα χρήματα από πολίτες που ζήταγαν από την αρμόδια… εφορία  βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης. Η βεβαίωση αυτή χορηγείται συνήθως  σε πολίτες που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα και προσφεύγουν στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας.

Η ευθύνη ασφαλώς και δεν είναι οικογενειακή αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί η λεπτομέρεια της συγγενικής σχέσης με πρώην έστω μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου. Με την έννοια αυτή, είναι θέμα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, μία 39χρονη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής,  όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε απ’ αυτήν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, προκειμένου να της δώσει τη σχετική βεβαίωση. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης.

Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.

Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις (4) ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.

στις09:38