Η τρόικα απορρίπτει τα περισσότερα από τα μέτρα που συμφώνησαν Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης

– Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα ”γυρίζει πίσω” ως μη αποδεκτά τα μέτρα που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα – Η απαίτηση κυρίως του Π.Τόμσεν από το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρη:ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – Ξαναπαίρνει διαστάσεις θρίλλερ η διαπραγμάτευση αφού όλα πλέον είναι ανοιχτά – Ποιοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρυκ προκειμένου να ”χωνευτούν” ευκολότερα τοα μέτρα από τον κόσμο

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια φάνηκαν στη συνεδρίαση  του Euro Working Group, που προετοιμάζει τις συναντήσεις των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών. Εκεί ο Έλληνας αντιπρόσωπος Π.Τσακλόγλου ένιωσε από πρώτο χέρι τις άγριες διαθέσεις των τροικανών που έρχονται επισήμως στην Αθήνα την Δευτέρα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τρόικα απορρίπτει σχεδόν όλες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως σε Υγεία και Διοικητική Μεταρρύθμιση, και ζητά να αντικατασταθούν με νέες περικοπές που θα έχουν άμεση και σίγουρη εισπρακτική απόδοση.
Ως πλέον αδιάλλακτος εμφανίζεται και πάλι ο Π.Τόμσεν του ΔΝΤ, που φέρεται να ξεκόβει κάθε κουβέντα περί εφεδρείας και να απαιτεί ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ τουλάχιστον 15.000 δημοσίων υπαλλήλων και άμεσο λουκέτο σε ΑΕΙ.

 

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr