Επιτέθηκε με μαχαίρι στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο για να του κόψει τα γένια!

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε χθες το βράδυ, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, από έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος του είχε επιτεθεί και τον Μάιο του 2011 χτυπώντας τον με ζώνη στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άνδρας πλησίασε τον Μητροπολίτη, έξω από το Νεανικό Κέντρο «Πέρασμα» της Ι.Μ.Δ.(επί της οδού Βασσάνη 63), όπου είχε προγραμματίσει επίσκεψη, στο Βόλο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι, με στόχο να του κόψει τα γένια «διότι με τον τρόπο που ζει και φέρεται προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα», όπως ανέφερε ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.

Περισσότερα αναμένονται εντός της ημέρας, από την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας. Πάντως, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ κύκλοι της Εκκλησίας τονίζουν ότι αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται όταν άνθρωποι διακατέχονται από θρησκευτικό φανατισμό…