Με μικρό καλάθι στην Αγγλία ο Ολυμπιακός- Παρασκήνιο στα Σπόρ, 2 Οκτωβρίου 2012

Με μικρό… καλάθι ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για το Λονδίνο, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ ο Νταβίνητ Φουστέρ αναγνώρισε τις δυσκολίες αυτού του ματς. Και οι δύο πάντως έδωσαν υπόσχεση για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είμαστε το φαβορί», ανέφερε αρχικά ο πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:  «Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν».
Από την πλευρά του, ο Φουστέρ που είχε σκοράρει πέρυσι στην αγγλική πρωτεύουσα στην ήττα με 2-1 από την ομάδα του Βενγκέρ ανέφερε: «Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Champions League ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο Champions League δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα».
Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.
Στις 20:45 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο «Έμιρεϊτς», ενώ ο προπονητής της ομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

  • «Τρέφουμε αγάπη για τον ΠΑΟΚ»«Τρέφουμε αγάπη για τον ΠΑΟΚ»

    Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε για τα εισιτήρια που έδωσε η κρητική ομάδα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως τρέφουν αγάπη για τον δικέφαλο .

  • Την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΚέρκυραΤην Τετάρτη τα εισιτήρια με Κέρκυρα

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια του αγώνα με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται από αύριο στα εκδοτήρια και κοστίζουν από 10 ευρώ.

  • Ρυθμός και προσπάθεια…Ρυθμός και προσπάθεια…

    Bloggers – Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και για την υπέρβαση που καλούνται να κάνουν οι ερυθρόλευκοι .

  • «Θα φύγει μόνος του ο Φερέιρα»

    Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επανέλαβε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή, όμως, τι θα προκύψει στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει και πιστεύει πως αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις ο Φερέιρα θα φύγει μόνος του.

  • O Aγγελος εξηγεί για τον Πνευματικό...O Aγγελος εξηγεί για τον Πνευματικό…

    Ο Αγγελος Αναστασιάδης εξήγησε την διαδικασία που ακολουθεί με τον Πνευματικό του από το 1987 και απορεί και αυτός με όσους απορούν με τον ίδιο.

  • Με κόσμο στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ!Με κόσμο στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ!

    Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα γίνει το Σάββατο στο Ηράκλειο.

  • Δίωξη σε Κλάους για το «σεξ και βία!»Δίωξη σε Κλάους για το «σεξ και βία!»

    Πειθαρχική δίωξη στον Στέφανο Αθανασιάδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τα σχόλια του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ στο Twitter.

  • Προβλημάτων συνέχεια...Προβλημάτων συνέχεια…

    Δύο ακόμα νέα προβλήματα προστέθηκαν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να προπονείται ατομικά λόγω αιματώματος, αλλά και ο Κουίνσι Οβούσου που είχε ενοχλήσεις.

  • «Σέβομαι τον Μουρίνιο»«Σέβομαι τον Μουρίνιο»

    Ο Σέρχιο Ράμος κόντρα στη Λα Κορούνια φορούσε από μέσα την φανέλα του Οζίλ και η Marca έσπευσε να γράψει ότι έτσι ήθελα να την πει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

  • «Να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα»«Να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα»

    Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος έθεσε ως στόχο της ομάδας του, την παραμονή στη Super League ενώ τόνισε πως οι Ηπειρώτες έπρεπε να είχαν πάρει αδειοδότηση.

  • Πηγή: Msn  spor.gr