Η ΑΕΚ δεν κέρδισε την Κέρκυρα στην έδρα της

Πλήρες θέμα

* ΤΕΛΙΚΟ:ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ατρόμητος μέχρι το 89΄ είχε το προβάδισμα με 2-0 αλλά η Βέροια κατάφερε σε ένα δίλεπτο να ισοφαρίσει και να πάρει αυτό που άξιζε.

Ο Ατρόμητος χωρίς να είναι καλύτερος της Βέροιας βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0, όπως είχε κάνει και κόντρα στην Κέρκυρα την πρώτη αγωνιστική.

Όπως και τότε, το πρώτο γκολ ήρθε στο 13ο λεπτό. Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Λαζαρίδη και σημείωσε το πρώτο του τέρμα, σε επίσημο ματς, με τη φανέλα του Ατρόμητου.
Η Βέροια συνέχισε να είναι καλύτερη αλλά ο Ιτάνζ ήταν σε πολύ καλή μέρα. Στο 31′, κόντρα στη ροή του ματς, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Γιαννούλης σέντραρε και ο Γεωργέας στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 38′ μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς αλλά ο Ιτάνζ έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Ιωάννου.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, είχαν ευκαιρίες όμως η ομάδα του Μπάγεβιτς άντεχε.
Αυτό άλλαξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Καφές μείωσε στο 89′ με το πρώτο του φετινό γκολ και στις καθυστερήσεις ο Μπαργκαν χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καρι, Ορεστες,  Γεωργέας (46′ Έβερτον), Καλογέρης (59′ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν,  Μπαργκαν, Κοστλι, Ιωάννου (83′ Μπελόν)
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας,  Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (93′ Ταυλαρίδης),  Σουμπίνιο (86′ Καραγκούνης), Μπέλιτς (53′ Δημούτσος), Επστάιν,  Καραμάνος.