Κρίσιμος αγώνας της Εθνικής με Βοσνία

Iδιαίτερα κρίσιμο ματς δίνει η Εθνική ομάδα κόντρα στην Βοσνία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου και η νικήτρια θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt την άφιξη της Γαλανόλευκης, τον αγώνα και τις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν

Οι πολλές απουσίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος “πονοκεφαλιάζουν” τον Σάντος αλλά ο Πορτογάλος είναι αναγκασμένος να ζήσει με αυτές.
Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Μαλεζά και Παπασταθόπουλο στην άμυνα, Τζιόλης και Κατσουράνης θα είναι τα αμυντικά χαφ, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και οι Σαμαράς, Γκέκας στην επίθεση.
Ο Σάντος είχε δύο διλήμματα. Κατέληξε στον Μανιάτη αντί του Νίνη λόγω των αμυντικών ικανοτήτων του μέσου του Ολυμπιακού και στον Γκέκα αντί του Σαλπιγγίδη αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ρυθμό αγώνων εξαιτίας του τραυματισμού του.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και τον ΟΤΕTV ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt, το οποίο θα σας μεταδώσει ζωντανά την άφιξη της Εθνικής στο Καραϊσκάκη, τη συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος και τις δηλώσεις παικτών από την Μικτή Ζώνη.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 6 (12-2) 2. Ελλάδα 6 (4-1) 3. Σλοβακία 4 (3-1) 4. Λιθουανία 1 (2-6) 5. Λετονία 0 (2-6) 6. Λιχτενστάιν 0 (1-10)
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
19.30 Λιχτενστάϊν – Λιθουανία 20.15 Σλοβακία – Λετονία 21.45 Ελλάδα – Βοσνία/Ερζεγοβίνη