Στη Θράκη Αμερικανοί συναντούν τους “τούρκους” – VIDEO

Αναδημοσιεύουμε από το OnAlert.gr το παρακάτω άρθρο που δείχνει πως ενεργούν δόλια οι Τούρκοι στην Θράκη, όπου η κατάσταση με την δράση του τουρκικού προξενείου και όσων “σκληρών κύκλων” ελέγχει και καθοδηγεί, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια. Η αδιαφορία με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τα όσα επιδιώκουν αυτοί οι σκληροί κύκλοι που δηλώνουν “τούρκοι” και εκφράζουν πίστη στην “μητέρα πατρίδα Τουρκία”, είναι …συγκλονιστική. Λάβαρα και σημαίες…της ανεξάρτητης Θράκης κυκλοφορούν εδώ κι εκεί και η επιδίωξη των “τούρκων” να εμφανιστούν ως “καταπιεσμένα θύματα” είναι συνεχής κι επίμονη.

Ένας από τους στόχους να εμφανιστούν ως δήθεν καταπιεσμένη μεινότητα στο εξωτερικό. Όπου ας μην κρυβόμαστε ,υπάρχουν πάρα πολλοί πρόθυμοι να τους ακούσουν.

Από προχθές λοιπόν επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ βρίσκεται Θράκη! Η επιτροπή ,όπως αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.gr  συναντήθηκε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν  την επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Πρώτο βήμα προς την ισότητα” Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τους δημοσιογράφους του περιοδικού Αζινλίκτσα Αϊντίν Μποσταντζή και Εβρέν Ντεντέ.

Για να βοηθήσουμε λοιπόν στις “ανησυχίες” και στην έρευνα των αμερικανών τους συμβουλεύουμε να δουν το παρακάτω βίντεο. Για να καταλάβουν ποιοι στην πραγματικότητα καταπιέζονται στη Θράκη. Καλό βέβαια είναι να το δουν και στην κυβέρνηση, για να τελειώνει αυτό το παραμύθι της …καταπιεσμένης μειονότητας που σαν το καρκίνο η Τουρκία προσπαθεί να το μεταδώσει και στα Δωδεκάνησα.
Δείτε στο βίντεο ποιες είναι οι απόψεις των …καταπιεσμένων για τους …γκιαούρηδες όπως αποκαλούν τους Έλληνες.
Πηγή: OnAlert.gr
Δείτε το βίντεο