Φωτο από την προπόνηση του ΟΣΦΠ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αρνήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να αποκαλύψει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Τετάρτης εναντίον της Μονπελιέ, ενώ για το θέμα των γκολκίπερ επανέλαβε ότι πρώτα θα ανακοινώσει στους παίκτες του ποιός από τους Κάρολ ή Μέγιερι θα παίξει στο κρίσιμο παιχνίδι.

Στις ασκήσεις που έγιναν στον καλό αγωνιστικό χώρο ενός αρκετά προβληματικού, από πλευράς εγκαταστάσεων, γηπέδου, ο Ζαρντίμ έβαλε τους ερυθρόλευκους να κάνουν πολλά σουτ στις εστίες των δύο γκολκίπερ, οι οποίοι θα μάθουν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ποιός εκ των δύο θα επιλεγεί. Όπως και γενικότερα για τα πλάνα του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Ο Γιάννης Μανιάτης είχε ρόλο μπαλαντέρ για το δίτερμα που έγινε και η προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις υποψήφιοι είναι οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο, Φουστέρ, Τζεμπούρ. Με τον Αμπντούν να διεκδικεί τη θέση του Ιταλού. Αδυναμίες στα στημένα της Μονπελιέ τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός εντόπισε ο «κατάσκοπος» του Ολυμπιακού, ο Μόιτα.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη Γαλλία, ενόψει του αγώνα με την Μονπελιέ στο «Μοσόν».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ:  210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Προβεβλημένοι Σύνδεσμοι

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα

e-mail

σχόλιο

*To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται. To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση

Σχόλια (0)