Μανούλες θήλασαν ταυτόχρονα τα μωρά τους στη Λότζια Ηρακλείου

Για τρίτη χρονιά, μητέρες και μη, στέλνουν από το Ηράκλειο το μήνυμα του μητρικού θηλασμού, μιας πράξης αγάπης που ταυτόχρονα θωρακίζει το μωρό. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2012), το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, οργανώνει σειρά δράσεων με κορύφωση την εκδήλωση της Κυριακής.
Το πρωί της Κυριακής μέλη του δικτύου βρέθηκαν στη Λότζια μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και δίνοντας συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και παίζοντας με τα παιδιά. Σήμερα, στη Λότζια, μητέρες έλαβαν μέρος στον πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία. Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, έγινα συζητήσεις και οι μητέρες του Ηρακλείου γνωρίστηκαν από κοντά.
Στη γιορτή συμμετείχαν οι περισσότερες ομάδες του Δικτύου Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νομούς της Ελλάδας! Όλες οι ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την από μητέρα προς μητέρα προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.