Τρόμαξαν οι Αλβανοί εθνικιστές και ματαίωσαν την εκδήλωση στην Ελλάδα!

Φωτογραφία για Τρόμαξαν οι Αλβανοί εθνικιστές και ματαίωσαν την εκδήλωση στην Ελλάδα!

Τρόμαξαν οι Αλβανοί εθνικιστές από τις αντιδράσεις, που θα προκαλούσε η προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωσή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου θα διακήρυτταν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει, και τη ματαίωσαν!
Ζήτησαν προστασία από την αστυνομία, αλλά δεν τους εγγυήθηκε ότι μπορεί να αποτρέψει τα επεισόδια σε βάρος τους. Και μαζεύτηκαν μυστικά σε ιδιωτικό χώρο. Οι ισχυρισμοί τους είναι, με επιεική χαρακτηρισμό, απαράδεκτοι. Τι λένε;
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι Αλβανία είναι η Ήπειρος και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα (νομοί Φλώρινας – Καστοριάς).
Αποκαλεί «αιμοσταγείς τους Έλληνες, γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων», αν είναι δυνατόν(!) και τονίζουν για τηνΉπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών”. Με θράσος ισχυρίζονται ότι”η μη καταγραφή  των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν”.
Αυτά αποτελούν ανεπίτρεπτες προκλήσεις, που πρέπει να σταματήσουν.
katoci.com