ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Δημοσκοπήσεις μπάχαλο!

Μερικες φορες σκεπτομαστε οτι καλα καλα κανουν οι εισαγγελεις που απαγορευουν τις δημοσκοπησεις λιγες μερες πριν τις εθνικες εκλογες, και φρονουμε οτι πρεπει να απαγορευτουν πληρως αφου οι καθε “γκαλοπατζηδες” ανακοινωνουν αποτελεσματα Γκαλοπ, ομως δεν ανακοινωνουν ποιοι και ποια στρωματα ερωτηθηκαν ωστε να καταληξουν σε αυτες τις δημοσκοπησεις.
Σε καθε δημοσκοπηση διαβαζουμε οτι προηγειται παντα ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ ,και οτι η Χρυση Αυγη ειναι παντα το τριτο κομμα , ενα ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ κλπ ειναι παντα κατω του 7% Και ενω ο ΣΥΡΙΖΑ φερεται παντα κατα τις δημοσκοπησεις σαν πρωτο κομμα, με μια διαφορα 3-4 μοναδες απο την ΝΔ , οι Γκαλοπατζηδες γραφουν οτι οι ερωτηθεντες προτιμουν τον κ Αντωνη Σαμαρα ως καταλληλοτερο πρωθυπουργο !!! (τα θαυμαστικα μας δεν υπονομευουν σε καμμια περιπτωση την ικανοτητα ως πρωθυπουργου του κ. Αντωνη Σαμαρα αλλα ειναι για το πως σκεπτονται οι “ερωτηθεντες”ψηφοφοροι  και παντα δικαιωνεται το γνωστο πολιτικο Κερκυραικο ανεκδοτο που λεγει¨ “Ναισκε τζογουλα μου- ειμαι κομμουνιστης, ομως θελω και τον Βασιληα μου” !!
-Βλεπουμε λοιπον ποσο πολιτικα ωριμα σκεπτονται οι Ελληνες ψηφοφοροι -Επιβεβαιωνεται επισης με την προσφατη δημοσκοπηση (βλ προηγουμενο αρθρο) οπου οι ιδιοι ψηφοφοροι -ερωτηθεντες σε ποιον εμπιστευονται την διακυβερνηση της χωρας απηντησαν ως ακολουθως-
Στη δημοσκόπηση της Κάπα Research, οι πολίτες ερωτώνται ποιους θεσμούς εμπιστεύονται για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και δηλώνουν ότι προτιμούν κατά σειρά προτεραιότητας το Στρατό (43,1%), τις επιχειρήσεις (29,7%), την Εκκλησία (26%), την Αστυνομία (26%) και τη Δικαιοσύνη (23,1%). Μαλιστα !!! τον στρατο με 43.1% ! Εμεις δεν λεμε οχι σε οιοδηποτε πολιτικο κομμα κερδισει εκλογες ομως διερωτωμεθα:-Γιατι  ερωτηθησαν οι ψηφοφοροι αφου ο στρατος μας δεν ειναι πολιτικο κομμα και γιατι δεν δημιουργει πολιτικο κομμα οι ενοπλες δυναμεις μας ωστε με εκλογες να δουμε τι ποσοστο θα παρει?
-Γιατι  εκκλησια-αστυνομια-επιχειρησεις-Δικαιοσυνη δεν κανουν το ιδιο? Και κατι τελευταιο Γιατι δεν ερωτηθηκαν οι ψηφοφοροι αν θελουν την διακυβερνηση της χωρας απο 1-Εφοπλιστες (μια μεγαλη οικονομικη δυναμη) 2-Το Βασιλικο κομμα 3-Το κομμα Ελληνων Ομογενων (Ελληνες εξωτερικου οποτε συσταθει) ??   
ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε