«Πρετεντέρη, φαύλος και διεφθαρμένος είσαι εσύ και τα αφεντικά σου»

Σκληρή επίθεση  στον Γιάννη Πρετεντέρη εξαπολύει, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή το σημερινό άρθρο του δημοσιογράφου στα Νέα, στο οποίο σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφέρει πως «ο Καρχιμάκης το έχει ρίξει στο Twitter». Συγκεκριμένα, ο κ. Πρετεντέρης , στο κείμενό του, σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρει πως «το ΠΑΣΟΚ ασφυκτιά και «οι κηπουροί του πρόσφατου καταστροφικού παρελθόντος αντί να κρύβονται υποδύονται

τους τιμητές». Στη συνέχεια του άρθρου, αναφερόμενος προσωπικά στον Μιχάλη Καρχιμάκη , σημειώνει: «Η πελατεία την έκανε για τον Τσίπρακαι ο Καρχιμάκης το έχει ρίξει στο twitter». Η απάντηση από την πλευρά του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση. Aπευθυνόμενος στον δημοσιογράφο , αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κ. Πρετεντερη, Ηγετικό ρόλο στο ρεύμα της πολιτικοεπικοινωνιακής φαυλότητας και διαμεσολάβησης, καταλαμβάνετε εξέχουσα θέση εσείς και αρκετοί στην παρέα σας. Όσο για το βόλεμα και την καλοπέραση, λέω εγώ που κάνετε αναφορά. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τη συγκεκριμένη τέχνη», επισημαίνει ο κ. Καρχιμάκης. «Άλλωστε, στηνΑθήνα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στό άλλο τα σπίτια», καταλήγει ο κ. Καρχιμάκης, σχολιάζοντας και τον τίτλο του άρθρου του δημοσιογράφου.

iNews.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.