Διπλή τραγωδία στην Αθήνα: 20χρονη και 22χρονη άνεργες αυτοκτόνησαν!

Διπλή τραγωδία στην Αθήνα, με δύο 20χρονες άνεργες κοπέλες που έδωσαν τέλος στη ζωή τους με φριχτό τρόπο!

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από το διπλό περιστατικό, προσπαθεί να καταλάβει που πηγαίνει αυτή η χώρα. Που οδηγούνται οι κάτοικοί της!

Στην πρώτη περίπτωση, φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.
Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.
Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.
Το πρωί ένας μεσόκοπος γείτονας πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού. Ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην οδό Μαυρομιχάλη.

Η Δεύτερη τραγωδία εκτυλήχθηκε στο Παγκράτι. Βουτιά στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι,  πραγματοποίησε μια 22χρονη κοπέλα, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζώη της.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση απελπισίας μετά την πρόσφατη απόλυση της.

Η αδερφή της προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία, κρατώντας την, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και να τη χάσει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρο όχημα και περιπολικά.
Πηγή: enikos.gr και  inews.gr