Ρόδος: Στις 14 Δεκεμβρίου η δίκη 55χρονου που εκβίαζε παντρεμένη

Ρόδος: Στις 14 Δεκεμβρίου η δίκη 55χρονου που εκβίαζε παντρεμένη

Το ποσό των 10.500 ευρώ και ένα ημίχρυσο ρολόι κατηγορείται ότι κατάφερε να αποσπάσει 55χρονος Ροδίτης, εκβιάζοντας την 35χρονη παντρεμένη φίλη του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 35χρονη μαζί με τον 34χρονο σύζυγό της, με αποτέλεσμα να στηθεί αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη ο 55χρονος έχοντας στη κατοχή του προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του έδωσε η 35χρονη, σύμφωνα με το Verena.

Xθες το πρωί, εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια η 35χρονη με το σύζυγό της και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο χρόνο διατηρεί ερωτική σχέση με τον 55χρονο συγχωριανό της. Όμως, από τον Ιούλιο του 2012, ο ερωτικός της σύντροφος την εκβίαζε λέγοντάς της πως θα ενημερώσει για τη σχέση τους τόσο το σύζυγό της όσο και τη μητέρα της και πως για να μην προβεί σε… αποκαλύψεις θα πρέπει να του δώσει χρήματα.

Συνολικά, η 35χρονη είπε πως του έχει δώσει 10.500 ευρώ, ενώ του είχε κάνει δώρο και ένα ημίχρυσο ρολόι αξίας 500 ευρώ, το οποίο όταν του ζήτησε να της το επιστρέψει ο 55χρονος αρνήθηκε και της είπε πως αν γινόταν αυτό, θα τα έλεγε όλα στον άνδρα της.

Μετά την καταγγελία, στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Έτσι, χθες το βράδυ, η 35χρονη μετέβη στο σημείο όπου είχε κλείσει ραντεβού με τον 55χρονο έχοντας μαζί της και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο και του το έδωσε. Μόλις ο 55χρονος παρέλαβε τα χρήματα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Χθες ο 55χρονος προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του και τον παρέπεμψε να δικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/255353/rodos-stis-14-dekemvrioy-i-diki-55hronoy-poy-ekviaze-pantremeni#ixzz2CxBJinKQ