Αποκάλυψη – βόμβα μία μέρα μετά το θάνατο του Λάρι Χάγκμαν

Ο ηθοποιός Λάρι Χάγκμαν, ο γνωστός από το Ντάλας, Τζέι Άρ, που πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών ήταν τόσο διάσημος χάρη στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά την δεκαετία του 80 ώστε μαζί με την σύζυγό του Ματζ Αξελσον, είχαν επισκεφθεί τον ρουμάνο δικτάτορα Νικολάε Τσαουσέσκου στο Βουκουρέστι που ήταν λάτρης του “Ντάλας”, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα των Sunday Times.

 

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τσαουσέσκου, ο δικτάτορας ο οποίος στη συνέχεια εκτελέστηκε κατά την εξέγερση τα Χριστούγεννα του 1989, ήθελε να αναρτήσει μια γιγαντοαφίσα με το πρόσωπο του Χάγκμαν στη μία όψη κτιρίου για να τονώσει το ηθικό του καθεστώτος και ζήτησε την άδειά του. Ο ηθοποιός δεν είχε αντίρρηση αρκεί να του άφηναν μια τσάντα γεμάτη χρήματα στις γυναικείες τουαλέτες ενός κυβερνητικού γραφείου για να την παραλάβει την επόμενη μέρα η σύζυγός του.

 

Τα χρήματα που ζήτησε του δόθηκαν και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Χάγκμαν “τα ξοδέψαμε γρήγορα όπως κάναμε με τα χρήματα εκείνη την εποχή”. Ο ηθοποιός ντρεπόταν τόσο πολύ για αυτό ώστε ζήτησε από τον δημοσιογράφο ο οποίος το αποκάλυψε τώρα να κρατήσει το μυστικό του μέχρι τον θάνατό του.

 

Τα χρήματα αυτά ενδεχομένως να ξοδεύτηκαν για την αγορά σαμπάνιας καθώς σύμφωνα με την Κάρολ Κάντουόλαντρ του Observer, ο ηθοποιός κατανάλωνε τέσσερα μπουκάλια την ημέρα επί χρόνια.

 

Αυτό επιβεβαιώνει και στο BBC ο σκηνοθέτης Μάικλ Πρις, ο οποίος γύρισε περισσότερα από 60 επεισόδια του “Ντάλας” και θυμάται ότι τις σκηνές στις οποίες έπαιζε ο Χάγκμαν τις γύριζε πριν από το μεσημέρι γιατί “ήταν σε καλύτερη κατάσταση το πρωί”.

 

Εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ο Χάγκμαν χρειάστηκε να υποβληθεί το 1995 σε μεταμόσχευση συκωτιού. Είχε πάντα την φωτογραφία του δότη πάνω στον καθρέφτη του αλλά παρ΄όλα αυτά συνέχισε να πίνει μέχρι που το 2003 υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση και τότε σταμάτησε.

Πηγή: Newpost.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε