Σύρος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα ΚΤΕΟ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους ελέγχους ΚΤΕΟ σε αυτοκίνητα – οχήματα της Σύρου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελία που έγινε, υπήρξε  εισαγγελική παρέμβαση και ζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να  διενεργήσουν ελέγχους σε οχήματα, για να διαπιστωθεί αν έχουν περάσει  από ΚΤΕΟμε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες…         Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Σύρου που εξετάζει  συγκεκριμένα οχήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται  για αυτοκίνητα που έχουν

περάσει για έλεγχο από το ΚΤΕΟ Σύρου. Αλλά για  οχήματα που είτε δεν έχουν περάσει καθόλου από έλεγχο ενώ έχουν παρέλθει  οι σχετικές ημερομηνίες, ή που έχουν περάσει από ΚΤΕΟ άλλης περιοχής,  με ελέγχους “μαϊμού”.
Σε ότι αφορά τους ελέγχους της Ασφάλειας,  κάποιοι εξ αυτών διενεργήθηκαν σήμερα Παρασκευή 2/11, όπως μπορείτε να  δείτε και στη φωτογραφία. Ήταν αρκετά χρονοβόροι και οι οδηγοί  υποχρεώθηκαν να περιμένουν για πολλές ώρες μέχρι την ολοκλήρωσή τους, με  συνέπεια να διαμαρτύρονται από την πολύωρη ταλαιπωρία.
Σημασία  όμως έχει ένα πράγμα: ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να είναι πολύ  προσεκτικοί στις επιλογές που κάνουν για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, διότι  ξαφνικά μπορεί να βρουν το μπελά τους.
Πηγή: cyclades24.gr