Το νέο όνομα της Τράπεζας Κύπρου Αυστραλίας

Η Τράπεζα Κύπρου Αυστραλίας (BOCA) και η Bendigo και Adelaide Bank βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη νέα εταιρική επωνυμία της Τράπεζας Κύπρου Αυστραλίας, Delphi Bank.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Delphi Bank, Γιώργος Τακτικός, δήλωσε ότι είναι συγκινημένος που παρουσιάζει τη νέα εταιρική επωνυμία, η οποία θα συνεχίσει να οικοδομεί πάνω στους ισχυρούς δεσμούς της επιχείρησης με την ελληνική κοινότητα.
«Η Delphi Bank αντιπροσωπεύει τρεις σημαντικούς στυλοβάτες τους οποίους συνενώσαμε μέσα από σκληρή δουλειά: την επιχείρηση, την κοινότητα και την οικογένεια.
«Αυτοί οι στυλοβάτες είναι θεμελιώδεις για την επιχείρησή μας και επιθυμούμε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της ανάπτυξης με το νέο μας αυστραλό γονέα, την Bendigo και Adelaide Bank.

«Στην Delphi Bank αισθανόμαστε σίγουροι ότι τώρα βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση για να προσφέρουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας και την κοινότητα όπως κάνουμε για τα τελευταία 12 χρόνια.

«Το όνομα της Delphi Bank αντιπροσωπεύει μία πορεία ανάπτυξης και ευκαιριών και αποτελεί σημαντικό σύνδεσμο με τον ελληνικό μας πολιτισμό.
«Είμαστε συγκινημένοι που κάνουμε αυτή την ανακοίνωση» είπε.
Ο διευθυντής της Bendigo και Adelaide Bank, Mike Hirst, δήλωσε ότι η νέα επωνυμία αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στο σύνολο των υπηρεσιών της Τράπεζας.
«Η Delphi Bank κάνει μια μοναδικής αξίας προσφορά στην ελληνική κοινότητα και εργάζεται με στόχο την ενδυνάμωση της θέσης των πολιτιστικών συλλόγων» δήλωσε ο κ. Hirst.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από τους πελάτες της τράπεζας επιλέγουν να κάνουν εκεί τις τραπεζικές τους συναλλαγές και θα συνεχίσουν να τις κάνουν.
«Η επωνυμία της Delphi Bank –και, βεβαίως, η δραστηριότητα και η πολύτιμη προσφορά της- ευθυγραμμίζονται πλήρως με το δικό μας πρότυπο της Κοινωνικής Τράπεζας, καθώς πολλοί πελάτες επιλέγουν να κάνουν σε μας τις τραπεζικές τους εργασίες λόγω της κατανόησης και της ενασχόλησης μας με την τοπική κοινότητα και επίσης λόγω της δέσμευσης που έχουμε αναλάβει προς τους πελάτες μας.

«Η Delphi Bank θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει τον ισχυρό δεσμό με τη βάση των Ελλήνων πελατών της» δήλωσε.
Η επωνυμία της Delphi Bank προήλθε από την αρχαία πόλη των Δελφών, όπου βρισκόταν το φημισμένο Μαντείο του Απόλλωνα, σε μια τοποθεσία περιτριγυρισμένη από πλήθος ελαιόδεντρων που συμβόλιζαν την ιστορία, την παράδοση, τη φιλία και την ειρήνη.

Τώρα ως επίσημο μέλος της οικογένειας της Bendigo και Adelaide Bank, η Delphi Bank έχει την ευκαιρία να χτίσει το κομμάτι της αυστραλιανής της ιστορίας.
Η ιστορική πορεία της Τράπεζας Κύπρου Αυστραλίας έχει διάρκεια πάνω από 25 χρόνια ως υποκατάστημα της κεντρικής τράπεζας στο εξωτερικό και πιο πρόσφατα κατά την τελευταία δεκαετία ως αυστραλιανή τράπεζα.

Η Delphi Bank δραστηριοποιείται κυρίως εντός των Ελληνοαυστραλιανών κοινοτήτων της Βικτώριας, της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Νότιας Αυστραλίας μέσα από ένα δίκτυο 14 καταστημάτων, με κεντρικά γραφεία στη Μελβούρνη στα κτίρια Rialto Towers.

Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου είναι η Σταυρούλα Αττοστολοπούλου, διευθύντρια Μάρκετινγκ, Οθίρηί ΒΒΠΚ +61 428 360 998 – <A href=”mailto:apostolopouloss@delphibank.com.au” data-mce-href=”mailto:apostolopouloss@delphibank.com.au”>apostolopouloss@delphibank.com.au</A><BR>Το διαφημιστικό γραφείο Cornwell που εδρεύει στο Richmond, συνεργάστηκε με την τράπεζα για τη δημιουργία του νέου αυτού ονόματος και της οπτικής ταυτότητας.