Προσφορά σε ομογενείς για καλοκαιρινές διακοπές

«Διακοπές στην πατρίδα», με προνομιακές τιμές, θα προσφέρει για το καλοκαίρι του 2013, στους ανά την υφήλιο ομογενείς ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του ‘Αθω, στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος για την ελληνική διασπορά, που θα εγκαινιαστεί τον Μάιο.

Το πρόγραμμα «Διακοπές στην πατρίδα» βασίζεται στην προσφορά -από μέρους των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και λοιπών επιχειρήσεων- ελκυστικών τιμών, οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε ομογενείς.

«Πρόκειται για πρωτοβουλία που θα συσφίξει τις σχέσεις της περιοχής με τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και θα ενδυναμώσει την τοπική οικονομία. Επιπλέον, θα προβάλει ιδιαιτέρως το καλοκαιρινό πρόσωπο της περιοχής αλλά και τις προσκυνηματικές περιηγήσεις εντός και εκτός της Αθωνικής Πολιτείας», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Κοστολογημένα πακέτα διακοπών θα σταλούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις ομογενειακές οργανώσεις, με τις οποίες ο Οργανισμός βρίσκεται σε επαφή, προκειμένου να διοχετευθούν στα κατά τόπους μέλη τους.

Πηγή: www.amna.gr