Ξυλοκόπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ – “Θα σε σκοτώσουμε τώρα” του είπαν, καταγγέλλει ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής

– “Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε μου είπαν”, καταγγέλλει ο Δημήτρης Στρατούλης – Τον αναγνώρισαν όταν βγήκε να κάνει βόλτα στον περίβολο του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ΑΕΚ-Ατρόμητος – Χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Ο γιός του δεν ήταν μαζί του, είχε μείνει μέσα στο γήπεδο – Έδωσε περιγραφή των 4 ανδρών που του επιτέθηκαν στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση – Μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του γηπέδου για τις πρώτες βοήθειες ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο ημίχρονο του αγώνα της Superleague ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών ατόμων, που τον είδαν έξω από τη θύρα 11 και τον αναγνώρισαν.
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Στρατούλης, του είπαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. “Θα σε σκοτώσουμε τώρα” του είπαν κι άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι. “Αμέσως φώναξα Στρατούλης, με χτυπάει η Χρυσή Αυγή” δήλωσε στον Alpha ο βουλευτής και συμπλήρωσε πως αμέσως έτρεξε κόσμος να τον βοηθήσει. Ο γιος του είχε παραμείνει μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.
Ο κ. Στρατούλης αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο, σε νοσοκομείο που εφημερεύει. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι σοβαρή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής και σε ανακοίνωσή του τονίζει: “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του ‘πως τώρα θα σε σκοτώσουμε’.
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.

NewsIt.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε