Στον Κορυδαλλό ο Μεγαλοεπιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της Proton Bank επιχειρηματίας, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
Ο κατηγορούμενος μετήχθη στις δικαστικές φυλακές και αναμένεται να κρατηθεί στην ΣΤ΄πτερυγα, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για οικονομικά αδικήματα όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος κα. Αν ο επιχειρηματίας επικαλεστεί προβλήματα υγείας θα κριθεί αν θα κρατηθεί στο νοσοκομείο ή στο ψυχιατρείο των φυλακών.
Εν τω μεταξύ, παραδόθηκε, σήμερα, ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank σε εταιρείες συμφερόντων του Λαυρεντιάδη, η κατηγορουμένη -στέλεχος της τράπεζας- σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Η γυναίκα, μέλος της επιτροπής Πιστοδοτήσεων της τράπεζας την επίμαχη περίοδο, εμφανίστηκε στη δικαστική λειτουργό και αναμένεται να λάβει προθεσμία για την απολογία της.
Πλέον, καταζητούμενος για την υπόθεση είναι ο στενός συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης σε βάρος του οποίου έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης η ανακρίτρια.