Τέλος εποχής μετά απο 22 χρόνια για την κατάληψη στη Βίλα Αμαλία – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από όσα βρήκε μέσα η αστυνομία

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλία που ήταν  υπο κατάληψη επι 22 χρόνια .

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο κτίριο,στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών και προχώρησαν σε προσαγωγές 8 ατόμων, 6 ελλήνων και 2 αλλοδαπών.

Στο εσωτερικό του κτιρίου βρέθηκαν περίπου 1.500 άδειες φιάλες, ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες μεγάλου μεγέθους (γουρούνες), ένα πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια, σφεντόνες, μεταλλικά σφαιρίδια, ένα σφυρί και μικροποσότητες κάνναβης.

“Το μήνυμα μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας” δήλωσε ο υπ. Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας επισημαίνοντας ότι τα μπουκάλια για την παρασκευή μολότοφ και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη “Βίλα Αμαλία” αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πολλά χρόνια “ένα εργαστήριo ανομίας”.

Ερωτηθείς εάν θα συνεχιστούν ανάλογες επιχειρήσεις και σε άλλα υπό κατάληψη κτήρια, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει μία υποχρέωση από το Σύνταγμα, αλλά και την εντολή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

“Δεν λέω ότι έχει ένα εύκολο έργο, δεν λέω ότι αύριο θα γίνουν θαύματα. Αλλά αυτή είναι η εντολή, αυτό είναι το πλαίσιο και αυτό είναι το έργο που θα πραγματοποιηθεί”, τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NewsIt.gr