Στη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ για το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC

Στη Δικαιοσύνη και την αστυνομία καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC, όπου ακούγεται στέλεχος της Χρυσής Αυγής να μιλά για την επίθεση εις βάρος του Δ.Στρατούλη.

Μέσω twitter, την Κυριακή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει: «Αστυνομία και Δικαιοσύνη μπορούν να βρουν αμέσως ποιος Χρυσαυγίτης μιλά στο ηχητικό του BBC. Αύριο [Δευτέρα] καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν».

Παράλληλα, το ηχητικό ντοκουμέντο πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα στην αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την επίθεση εις βάρος του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο εμφανίζεται μέλος της Χρυσής Αυγής, πιθανόν ο βουλευτής Παναγιώτης Λαγόςπου ακούγεται να λέει, μιλώντας σε μέλη του κόμματος:

“Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά”.

Οι ακροατές του ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ακούστε το ηχητικό:



Χ.Α.: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Στρατούλη

Η Χρυσή Αυγή, από την πλευρά της, επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση εναντίον του Δ. Στρατούλη, μιλά για «λασπολόγους» που «κατατρομοκρατημένοι από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και τη δυναμική στην ελληνική κοινωνία εφευρίσκουν φαιδρότατα και κακόγουστα σενάρια για να “χτυπήσουν” το Κίνημα μας» και αναφέρει για το ηχητικό του BBC: «προφανέστατα η άγνωστη φωνή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει πλάκα κι ειρωνεύεται τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Στρατούλη για δολοφονική επίθεση από Χρυσαυγίτες»

Nooz.gr