Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Αναστόπουλου

O Έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει το σύλλογο των δυτικών προαστίων ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο 55χρονος προπονητής, μπολιασμένος με το μικρόβιο του νικητή και αθεράπευτα εργασιομανής, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας και σήμερα το πρωί υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο».

Ο κ. Αναστόπουλος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της αθηναϊκής ΠΑΕ, επισημαίνοντας την τιμή που του έγινε και την ευκαιρία που του δίνεται: «Ο Ατρόμητος αποτελεί ένα σκαλοπάτι για εμένα, φεύγοντας από ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ κι ερχόμενος σε ένα επίσης μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε πάλι και να κάνουμε τους φιλάθλους του υπερήφανους. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτός είναι ένας επιπλέον στόχος μας, να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου».