31 Ιανουαρίου η επιχειρηματική αποστολή του Ελληνοαζέρικου Επιμελητηρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Το νεοϊδρυθέν ΕλληνοΑζέρικο Επιμελητήριο πραγματοποιεί την εναρκτήρια Ημερίδα του στις 18, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 στην αίθουσα OLYMPIA του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της εναρκτήριας ημερίδας του ΕλληνοΑζέρικου Επιμελητήριου με θέμα «Ελλάδα Αζερμπαϊτζάν: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Επιχειρηματικών Συνεργασιών», ξεκίνησε ήδη η οργάνωση της πρώτης επιχειρηματικής και επενδυτικής αποστολής Ελληνικών Επιχειρήσεων που θα λάβει χώρα στο Μπακού από τις 31 Ιανουαρίου μέχρις τις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις , το ενδιαφέρον από την πλευρά των Ελληνικών Επιχειρήσεων για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του Αζερμπαϊτζάν είναι μεγάλο και προμηνύει επιτυχή έκβαση για τις συμμετέχουσες Επιχειρήσεις.

Το ΕλληνοΑζερικό Επιμελητήριο επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσει το θετικό αποτέλεσμα της αποστολής, καταγράφει τους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος της κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετέχει προκειμένου να προγραμματιστούν επαγγελματικές συναντήσεις με ομοειδής επιχειρήσεις του Αζερμπαϊτζάν

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τεχνοκρατών της χώρας του Αζερμπαϊτζάν, υπάρχουν τεράστια περιθώρια για την ενεργοποίηση Ελληνικών Επιχειρήσεων που μέχρι στιγμής απέχουν από την συγκεκριμένη αγορά.

Η επιχειρηματική αποστολή τελεί υπό την υποστήριξη του Εμπορικού Τμήματος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Πρεσβείας στο Μπακού και των επίσημων αρχών του Αζερμπαϊτζάν.

Οι επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν από τα πιο επίσημα χείλη σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών ανά κλάδο στον ιδιωτικό και κρατικό τομέα του Αζερμπαϊτζάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει ενώ η καταληκτική τους ημερομηνία είναι η Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekazerchamber.eu , στο τηλέφωνο 210.7244997, στο fax 210.7244551 και στην ιστοσελίδα http://www.greekazerchamber.eu/