Ποιός θα σώσει τη χώρα;

Κυρίες και Κύριοι,
Με αυτές τις πολιτικές αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν στο πολιτικό πεδίο, ποιος από αυτούς επιτέλους είναι ο ποιο πατριώτης και θα μπορούσε να βγάλει την χώρα από την μιζέρια;
Το 2012 στη βιβλική καταστροφή  στην Αμερική ο πρόεδρος Ομπαμα είπε πως “αυτήν την ώρα είμαστε όλοι Αμερικανοί”, αυτό θα έπρεπε να κάνουν και όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ελλάδος. Και όχι να αλληλοκατηγορούνται στην Βουλή, χωρίς αποτέλεσμα.  Τα μεν κανάλια έχουν στήσει Λαϊκά δικαστήρια και η κοινωνία μας τουρτουρίζει  για ½ λίτρο πετρέλαιο!
Δεν διδαχτήκαμε  από τα αντι-μνημονιακά και την επιμονή του κ. Σαμαρά να γίνουν εκλογές εδώ και τώρα; Εάν δεν είχαν συμβεί αυτά και στηριζόταν η κυβέρνηση Παπαδήμα θα είχαμε σήμερα και πετρέλαιο και πολλά άλλα! Ας διδαχτεί από αυτό το άσχημο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς όλη η αντιπολίτευση και να αλλάξουν γνώμη και να συνεργαστούν  από κοινού, εάν πράγματι θέλουν το καλό της Πατρίδας μας!
Αυτό πρέπει να τους επιβάλουν και οι ψηφοφόροι τους. Να τους προειδοποιήσουν: δεν σας ψηφίσαμε να κάνετε αντιπολίτευση αλλά να συνεργασθείτε από κοινού για να βγει η χώρα από την καταστροφή που μας περικυκλώνει. Στην πορεία, μπορεί να διερευνηθούν τα αίτια της κατάστασης. Αυτήν την στιγμή, όμως,  επείγεται να θεραπευτεί το βαρύ εγκεφαλικό και οι διαπραγματεύσεις γίνονται στης Βρυξέλλες…
Και κάτι άλλο: Ζω πάνω από μισό αιώνα στο εξωτερικό. Μου φαίνεται αστείο αυτό που συζητιέται καθημερινά στην Ελλάδα.
Το θέμα λαθρεμπορίου καυσίμων. Και όχι μόνον αυτό, υπάρχουν ασυνείδητοι άνθρωποι που νοθεύουν τα καύσιμα! 
Αυτό είναι εγκληματικό! Μπορεί να έχεις την ατυχία μέχρι και να καταστραφεί ο κινητήρας -και γνωρίζουμε όλοι μας πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο.
Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτές τις εγκληματικές ενέργειες η δικαιοσύνη τους υπερασπίζεται διότι διαθέτουν κάποια χρήματα , ντροπή μας και πάλι ντροπή μας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
Με εκτίμηση Νικόλαος Δεληγιάννης
Ομογενής