Εξηγήσεις έδωσε ο Τσαγκαράκης για τη αστυνομική συνοδεία της συζύγου του

Ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης που έχει γίνει γνωστός μέσω των τηλεπωλήσεων, κατηγορείται ότι έβαλε αστυνομικό να παρακολουθεί τη σύζυγό του γιατί υποπτεύθηκε πως έχει εξωσυζυγική σχέση. ΌΠως γράψαμε χθες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η φρουρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ακινητοποίησε και συνέλαβε τον 45χρονο αρχιφύλακα που είχε προσλάβει ο γνωστός κοσμηματοπώλης για να παρακολουθεί τη σύζυγό του. Eκτός από τον αστυνομικό συνελήφθη και ο 50 χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, αφέθηκε τελικά ελεύθερος.
Χθες το πρωί αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θεώρησαν ύποπτη μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες και συνέλαβαν τον οδηγό της που διαπιστώθηκε ότι ήταν αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης βγαίνοντας από τον εισαγγελέα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, λέγοντας πως ότι έκανε το έκανε για να προστατεύσει τη σύζυγό του, την οικογένειά του και την περιουσία του, χωρίς όμως να δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού φωτογραφίες της συζύγου του.

Πηγή: NewsIt.gr