Η Τζόντι Φόστερ ήτανε με τα παιδιά της στις διαδηλώσεις της Αθήνας

Αντικομφορμίστρια, επαναστατική, τολμηρή και έξω απ’ τις φόρμες για το πώς είναι σταρ, περισσότερο αντιστάρ άλλωστε η Τζόντι Φόστερ, στη τελευταία απονομή των Golden Globs εντυπωσίασε με την τοποθέτηση της ως αξιοπρεπής άνθρωπος που η σεξουαλικότητα δεν τον κάνει αξιοπερίεργο φαινόμενο.

Στο περιθώριο της απονομής, μίλησε στο Greek reporter, δείχνοντας πως ανατρέφει τους δυο γιους της. «Έχω πάει πολλές φορές στην Αθήνα» είπε, «την τελευταία πήγα με τα παιδιά μου. Ήθελα να τους δείξω τις ομορφιές της». Πέρα από τον Παρθενώνα, το Μουσείο και την Πλάκα, η Φόστερ, η οποία έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, έδειξε στους γιους της, τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας και της επιβολής του μνημονίου, μιας και ήταν στην Αθήνα εκείνη ακριβώς την περίοδο.
«Ήταν οι πρώτες εξεγέρσεις. Καθόμουν με τα παιδιά μου στο παράθυρο με τις αντιασφυξιογόνος μάσκες. Πίστευαν πως ήμουν η χειρότερη μητέρα στον κόσμο. Τους εξήγησα όμως ότι όσα έβλεπαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά καθώς οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να διαδηλώνουν και να στέλνουν το μήνυμά τους όταν κάτι στη χώρα τους δεν λειτουργεί καλά» συνέχισε η Τζόντι Φόστερ και κατέληξε πως: «Ήταν φανταστικά. Βγάλαμε και καταπληκτικές φωτογραφίες. Η τελευταία επίσκεψή μου στην Ελλάδα ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ»!
Κινηματογραφικά μεγάλη ως μέγεθος η Φόστερ, η οποία αρνήθηκε να δει τον εαυτό της ως προϊόν, δεν στέκεται τουριστικά στο θέμα διαδηλώσεις. Ούτε βλέπει φοβισμένη, για την επικινδυνότητα που μπορεί να ζήσουν οι Αμερικανοί τουρίστες στην Ελλάδα, υπακούοντας σε οδηγίες που κατά καιρούς κυκλοφορεί η αμερικανική κυβέρνηση. Δείχνει στους γιους της, πως διεκδικούν οι λαοί το δίκιο τους, πράγμα που αρκετοί σταρ, πολύ μικρότεροι του βεληνεκούς της, όφειλαν να διδάξουν και στα δικά τους παιδιά, πέρα απ’ το να στέλνουν στο Αμερικανικό Κολέγιο, να διδάσκονται σαν αλλοδαποί την Ιστορία και να θριαμβολογούν για τα παιδιά τους στα κανάλια. 
Πηγή: Newpost.gr