Παρέμβαση Δικαιοσύνης κατά Βενιζέλου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Thν παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη χθεσινή ρήση του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή ότι έχει ψηφιακή φωτοτυπία των σχεδίων άμυνας της χώρας από την εποχή που ήταν υπουργός Άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και υπεύθυνος τομέα Άμυνας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θοδωρής Δρίτσας ζητεί την άμεση και αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρχών που είναι αρμόδιες για την προστασία του στρατιωτικού απορρήτου, την παραβίαση του οποίου ο κ. Βενιζέλος θεώρησε πρόσφορη για περίεργο χιούμορ.

Σε απάντησή
του το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι είναι για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο πρόεδρος του κόμματος απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών – όπως τις χαρακτηρίζει – που εκτοξεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι λαμβάνει άτυπα αντίγραφα εγγράφων και τα διατηρεί για να οργανώσει πραξικόπημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως προς το πώς λειτουργεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, η διακίνηση της αλληλογραφίας των γενικών επιτελείων και γενικών διευθύνσεων με την πολιτική ηγεσία διεξάγεται με πολύ σαφείς κανόνες» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Skai.gr