Στην πρώτη θέση ταξίδεψε ο κ. Τσίπρας;

Αν η είδηση που δημοσιεύει ο “Βηματοδότης” είναι αληθινή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, αν του έχει απομείνει τσίπα, πρέπει να μην εμφανιστεί μπροστά στην ομογένεια των ΗΠΑ! Αν όντως ταξίδεψε ΠΡΩΤΗ θέση, όταν όλοι οι βουλευτές και υπουργοί ταξιδεύουν στην οικονομική θέση, λόγω της κρίσης και των περιορισμένων οικονομικών, ο κ. Τσίπρας που κατηγορεί όλους τους άλλους ότι…εμπαίζουν το λαό, πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί από προσώπου γης.

Πολύ περισσότερο καθώ δέχθηκξε οι βουλευτές της συνοδείας του να πάνε …οικονομική θέση και ο ίδιος …σύριζα στην Πρώτη θέση!!!

Σύμφωνα με την είδηση, οι επιβάτες για τη Φρανκφούρτη είδαν να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ο κ. Τσίπρας με τους συνεργάτες του, που πήγαινε μέσω Φρανκφούρτης στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η αποστολή των βουλευτών για το Συμβούλιο της Ευρώπης βολεύτηκε στην οικονομική θέση.
Μαζί τους, στην οικονομική θέση και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Κούρκουλας. Στην πρώτη θέση κάθισε ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς και με την κυρία Ρένα Δούρου. Στην οικονομική θέση, κάθισαν οι κκ. Δραγασάκης, Παπαδημούλης και Ντατσόπουλος.

Ελπίζουμε η είδηση να διαψευστεί. Αν όχι, θα διαψευστούν οι ελπίδες όσων τις στήριζαν στον κ. Τσίπρα και στο σοσιαλιστικό του προφίλ…

Κρίμα, Πρόεδρε, κρίμα…130A23B585CE3306DF4FB351F9BB37EE