Φίλε Harry, υπάρχουν και χειρότερα

Peter  Triantafyllos
Toronto

Χαραλάμπη γειά σου.  Μέρες εχουμε να τα πούμε.  ( Πρώτα  χρόνια πολλά  για την γιορτή σου )   Ξέχασα να σου πώ οταν σου άπάντησα για τη διαμαρτυρία που έκανες στην κυρία  Κλίντον, οτι ύπάρχουν και χειρότερα. << Not nessesary από τους  Αμερικανούς >>  Τα καινούργια μου μαντάτα είναι από τις τελευταίες είδήσεις που διαβάζω.  Ορκίστηκε  καινούργιος  Υπουργός εζωτερικών της Αμερικής. Θα πής και τί με αύτό ;  Υπουργοί πάνε και έρχονται.  Συμφωνώ. !!  Αλλά μου προξένησε ερωτηματικά το οτι τους πρώτους συναδέλφους του που τηλεφώνησε ήταν, του Καναδά – Μέξικο  δυο χωρών γείτονες και εταίροι.  Ο τρίτος ήταν ο Ισραηλινός, τα σχόλια περισσεύουν.  Ο τέταρτος ήταν ο Τούρκος.!!!  Τελευταία την Τουρκία την άποκαλούν – Χώρα – Φίλη – Οίκονομικό – και – Στρατηγικό – Σύμμαχο.   Και για  reward  τους τροφοδοτούν και με  AWACS  .  << Κάποιος είπε για να μεταφέρουν πιστούς στη  Meca.>>  Και άνάμεσα στους καλύτερους φίλους του είναι και ενας  Αλβανός . Να μη σου φανή παράξενο εαν τόν δεις καμμιά μέρα και κάνει δηλώσεις παρέα με  Ελληνες πολιτικούς και άπαιτούν να διδάσκονται τα  Μακεδονικά στα Ελληνικά σχολεία .

Το άλλο που διάβασα είναι μια δημοσκόπιση στατιστικών για τα καλύτερα βιώσιμα  κράτη στόν κόσμο.  Σου άναφέρω μερικά .    1) Denmark  2)  Norway 3) Sweden 4) Netherlands 5) Finland 6)Austria 7) Canada 8) Belgium  9) Ireland 10) Germany 11) Switzerland  12) France  13)  Australia 14) U.K.  15)  Italy  16) Japan  17)  U. S.   Πιό πολλά οπως βλέπεις εταίροι  μας στην Εύρώπη που  πολλοί Ελληνες τους άποκαλούν άγράμματους,  άνιστόριστους, και άλλα.   Το καλύτερο από ολα είναι οτι ο Τσίπρας θέλει να τους διδάξη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. !!!
Και τελειώνω με τις ύποσχέσεις του Τσίπρα για άποκατάσταση συντάξεων στα πρό του μνημονίου έπίπεδα. Αλλά κάποιοι στο πολίτμπουρο διαφωνούν. ΄Κάποιος άνέφερε οπως διαβάζω  << Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και συγκρατημένοι στις ύποσχέσεις μας και στις δεσμεύσεις μας. Δεν γίνεται ετσι ξαφνικά να ύποσχόμαστε άπό το πουθενά δυο δις σε συνταξιούχους >> Ετσι δεν εκανε και ο Γιωργάκης με το  << λεφτά  ύπάρχουν >>;  Και μετά τις εκλογές  !!!!!!   Δεν θα ξεχάσω τις δηλώσης  Λοβέρδου οταν ρωτήθηκε από τον μπάρμπα  Γιώργη τον  Παπαδάκη στο προγραμμά του στο  ΑΝΤ  γιατί παίρνεται τόσο σκληρά μέτρα ;   Και η άπαντησή του  ήταν  ! Δεν ξέραμε οτι δεν ύπήρχαν  λεφτά  !!!!!!
Από οτι βλέπω   συνηθίσατε…
Peter  Triantafyllos
Toronto