Δύο φοιτητές αναζητά η Αστυνομία για συμμετοχή στους “Πυρήνες”

– Ο ένας είναι ο Χαρίσης Φοίβος που φέρεται να είναι γιος γνωστού συνδικαλιστή – Ο δεύτερος είναι ο Ντάλιος Ανάργυρος γιος απόστρατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λαμία – Οι δύο νεαροί φέρονται να συμμετείχαν στη ληστρικές επιθέσεις των «Πυρήνων» στο Φιλώτα Φλώρινας – H EΛ.ΑΣ αναζητά ακόμα έναν άνδρα και μία γυναίκα από τη ληστεία στην Κοζάνη – Η αστυνομία ψάχνει άλλες δυο γιάφκες, μία στους Αμπελόκηπους και μία στα Γλυκά Νερά

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των δυο νεαρών που αναζητούνται από την αστυνομία για συμμετοχή στη τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς” και για συνέργεια στη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας.
Ειδικότερα, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.  Σε βάρος των δυο φοιτητών εκδόθηκαν από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια στη ληστεία Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Πρόκειται για τους Χαρίση – Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γιο ενός δραστήριου συνδικαλιστή που είχε χτυπηθεί σοβαρά πριν από μερικά χρόνια από αστυνομικούς των ΜΑΤ. To NEWSIT επικοινώνησε με τον συνδικαλιστή κ. Γιώργο Χαρίση ο οποίος επιβεβαίωσε ο καταζητούμενος είναι γιος του. Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση

 

 

Ο δεύτερος καταζητούμενος είναι ο Ντάλιος Ανάργυρος του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα. Φαίνεται πως είναι γιος απόστρατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή της Λαμίας.

 

 

Η αστυνομία αναζητάει άλλα δύο σπίτια που χρησιποιούνταν ως γιάφκες. Το ένα είναι στην περιοχή των Αμπελοκήπων και το άλλο στην περιοχή των Γλυκών Νερών.
Η αστυνομία παρακαλεί  όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε