Αθλητικά Παρασκήνια, 6 Μαρτίου 2013

  • «Αξέχαστη πρόκριση, πάμε για το 10ο!»«Αξέχαστη πρόκριση, πάμε για το 10ο!»

    Ο Ντιέγο Λόπεθ που κατέβασε ρολά στο Μάντσεστερ, πιστεύει ότι πλέον ανοίγεται ο δρόμος για τη Ρεάλ μέχρι το τέλος της διαδρομής…

  • Moυρίνιο: «Έχασε ο καλύτερος»!Moυρίνιο: «Έχασε ο καλύτερος»!

    Σε μία… κρίση προπονητικού Fair Play και σεβασμού στον Σερ Αλεξ, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε μετά το ματς, ότι η Ρεάλ δεν άξιζε τη νίκη, ενώ θεώρησε άδικη την αποβολή του Νάνι…

  • «Με νίκη επί του ΟΦΗ σωνόμαστε κατά 80%»«Με νίκη επί του ΟΦΗ σωνόμαστε κατά 80%»

    Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον της Βέροιας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως αν η βασίλισσα του βορρά νικήσει τον ΟΦΗ θα σωθεί κατά 80%, οπότε θα παλέψει και για το Κύπελλο, αλλιώς θα ασχοληθεί μόνο με το πρωτάθλημα.

  • Ταμείο αιώνια στο μείον!Ταμείο αιώνια στο μείον!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Βασίλης Γαλούπης φέρνει στο φως ισολογισμούς ντοκουμέντα των ΠΑΕ, ακόμα κι από την έναρξη κιόλας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το 1979, για να κάνει ο καθένας τις συγκρίσεις του με το σήμερα.

  • «Βομβαρδισμένο» τοπίο η Βέροια!  pics «Βομβαρδισμένο» τοπίο η Βέροια! (pics)

    Συντρίμμια άφησαν πίσω τους οι οπαδοί του Άρη από το πέρασμά τους από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Εκατοντάδες σπασμένα καθίσματα και ζημιές σε αποδυτήρια είναι το σκηνικό της ντροπής.

  • Σιμεόνε τετραετίαςΣιμεόνε τετραετίας

    Η Ατλέτικο επιβράβευσε την εκπληκτική δουλειά του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που λήγει το 2017…

  • «Καλύτερος από Πελέ, Ντιέγκο ο Κριστιάνο!»«Καλύτερος από Πελέ, Ντιέγκο ο Κριστιάνο!»

    Ο Μουρίνιο ξεστόμισε μία τεράστια ποδοσφαιρική βλασφημία, τοποθετώντας τον Ρονάλντο στην κορυφή όλων των εποχών, πάνω από… Βασιλιά και Θεό .

  • Από Τετάρτη φουλάρουν για ΠανιώνιοΑπό Τετάρτη φουλάρουν για Πανιώνιο

    Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν την Τρίτη οι παίκτες του Ατρομήτου, εκτός των Καραγκούνη και Καλλέργη που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και από Τετάρτη οι Περιστεριώτες θα φορτσάρουν ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

  • Έξι ομάδες στο σκαμνί...Έξι ομάδες στο σκαμνί…

    Τρίτη σήμερα και όπως κάθε Τρίτη υπήρξαν οι κλήσεις σε απολογίες. Για την 24η αγωνιστική κλήθηκαν έξι ομάδες και συγκεκριμένα οι ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα

  • Δίωξη σε Ξάνθη για τις 7 ανακοινώσεις!Δίωξη σε Ξάνθη για τις 7 ανακοινώσεις!

    Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου και της ΠΑΕ, μετά τις επτά ανακοινώσεις για την διαιτησία στο ματς με τον Λεβαδειακό.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/