AHEPA Hellas: “Travel to Greece – Is it Safe”?‏


Τα μέλη της ΑΗΕΡΑ και η διοίκηση του Κολλεγίου Ινδιανάπολης Αθηνών θα θέλανε να ζητήσουμε την υποστήριξη και συνδρομή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Θα θέλαμε να λάβετε μέρος σε μία «Hμερίδα» όπου το θέμα τις συζήτησης θα είναι εάν η Αθήνα και η Ελλάδα γενικότερα είναι ένας ασφαλης προορισμός για επισκέπτες του εξωτερικού.  Αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία ως αντίδραση του γεγονότος ότι όλο και πιο πολλοι άνθρωποι στο εξωτερικό έχουν υιοθέτηση την γνώμη ότι η Αθήνα δεν είναι ένα ασφαλές μέρος για να το επισκεφθούν.  Πιστεύουμε ότι αυτή η αρνητική αντίληψη για την Ελλάδα είναι προϊόν της υπερβολικής παρουσίασης των πρόσφατων γεγονότων που εχουν συμβει στην Αθηνα προσφατα.

Your Video Invitation to AHEPA Hellas: “Travel to Greece – Is it Safe”? 

Ως υπεύθυνοι κάτοικοι της Ελλάδος, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την αρνητική αντίληψη και ετσι να βοηθήσουμε τους υποψήφιους επισκέπτες να κατανοήσουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.   Σκοπεύουμε να βιντεοσκοπήσουμε την συζήτηση ώστε να δημιουργήσουμε μία σύντομη παρουσίαση η οποία θα διανεμηθεί σε διάφορους παραλήπτες, μεταξύ των οποίων θα είναι τα μέλη της ΑΗΕΡΑ σε όλο το κόσμο.

Επομένως, παρακαλούμε να ειστε παροντες σ’ αυτη τη σημαντικη προσπαθεια. Η «Ημερίδα» θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 20 Μαρτίου, 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κολλέγιου Ινδιανάπολης Αθηνών.  Η διεύθυνση είναι: Οδος Μάρκου Αυριλίου 5, Πλάκα, Αθήνα.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Ευχαριστούμε,

Γεώργιος Ντούσιας, PDG

6977-941552

george.dussias@ahepahellas.gr    

George Dussias, PDG

Γεώργος Ντούσιας
VP Family & Individual Excellence
Οικογενειακή & Ατομική Διάκριση (Πρόοδος)

AHEPA HELLAS District 25
www.ahepahellas.org
Mobile: 6977-941-552
Skype: george_dussias

AHEPA GLYFADA Chapter HJ-2

Glyfada, Attica, Greece
 
 
Inline image 1