Ο διευθυντής του MEGA απαντά στη Χρυσή Αυγή με φώτο του Χρήστου Παππά, ενώ ουρεί στην είσοδο του καναλιού

“Ιδού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, επί τω έργω…” και μια φωτογραφία ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, απαντά στη χθεσινή επίθεση μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο κανάλι, με αφορμή την προβολή της τουρκικής σειράς Fatmagul την ημέρα της εθνικής επετείου.

Μερίδα των συγκεντρωμένων έκαψε μια τουρκική σημαία και πέταξε κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς, για να διαμαρτυρηθεί ούρησε δημοσίως μπροστά στον σταθμό!

Μέσα από την ιστοσελίδα aixmi.gr, ο κ. Παναγιωτόπουλος δημοσιεύει την επίμαχη φωτογραφία…

…και γράφει:

“Κατουράει «ελληνοπρεπώς» στην είσοδο του Μega, σε έναν προφανή συμβολισμό περιφρόνησης του Μωάμεθ του Πορθητή και του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς -δεν έχει σημασία αν το σήριαλ για τον Σουλεϊμάν μεταδίδεται από τον Αντέννα…

Υποδυόμενος τον γνήσιο απόγονο του Νικηταρά του Τουρκοφάγου επέδειξε το πουλί του στην άοπλη τζαμαρία, πίσω από την οποία διείδε την ύπαρξη του φοβισμένου τούρκικου ασκεριού…

Ο κύριος που διακρίνεται στη φωτογραφία είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού! Χιλιάδες συμπολίτες μας τον έστειλαν στο Κοινοβούλιο να τους εκπροσωπήσει!

Να τον χαίρονται!”

tw

 

PAPPAS