Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Μαρτίου 2013

  • «Ανάσα» 6 εκατ., αλλά...«Ανάσα» 6 εκατ., αλλά…

    Παράταση ζωής ως τον Σεπτέμβριο πήρε ο Παναθηναϊκός, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ στους παίκτες, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βάζει όπως φαίνεται από την… τσέπη του.

  • Οσπίνα, Ντρόμπνι τα «ερυθρόλευκα» φαβορίΟσπίνα, Ντρόμπνι τα «ερυθρόλευκα» φαβορί

    Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και οι περιπτώσεις που φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Νταβίντ Οσπίνα και Γιάροσλαβ Ντρόμπνι.

  • Κούπερ για αντι-Φάμπρι!Κούπερ για αντι-Φάμπρι!

    Σε αναζήτηση τεχνικού φαίνεται ότι βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν κι ένα από τα ονόματα που φέρεται να προτάθηκε, είναι του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

  • Φορτσάρουν ενόψει ΑτρομήτουΦορτσάρουν ενόψει Ατρομήτου

    Με τα γνωστά προβλήματα των απουσιών των Βασιλακάκη και Τορομανίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ατρόμητο.

  • Παραμένουν τα προβλήματα σε ΑτρόμητοΠαραμένουν τα προβλήματα σε Ατρόμητο

    Την Τρίτη οι απουσίες του Ατρόμητου στην προπόνηση ήταν τρεις και σήμερα Τετάρτη αυξήθηκαν κατά μία με τους κυανόλευκους να συνεχίζουν να προετοιμάζονται με εμπόδια ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη.

  • Μετά το Alafuson*, δικαιούται 2η ευκαιρίαΜετά το Alafuson*, δικαιούται 2η ευκαιρία

    Ο Γιάννης Σερέτης περνάει από το… κόσκινο την συνέντευξη του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και βγάζει τα συμπεράσματα του! Απαντάει και… ερωτήματα!

  • Έτοιμος και για άλλες βραβεύσεις ο Ντιέ!Έτοιμος και για άλλες βραβεύσεις ο Ντιέ!

    Ο μέσος της Ξάνθης Σερζ Ντιέ βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να κερδίσει και άλλες φορές κάποιο ανάλογο βραβείο.

  • Επιστροφές στα ΓιάννεναΕπιστροφές στα Γιάννενα

    Με την προπόνηση να γίνεται και πάλι σε πλαστικό λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος είδε τους Ίλιτς, Κοροβέση και Νάκο να επιστρέφουν ενόψει του μεγάλου ματς με τον ΟΦΗ.

  • Στη Ντιναμό Μινσκ ο Πάμπλο ΓκαρσίαΣτη Ντιναμό Μινσκ ο Πάμπλο Γκαρσία

    Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Μινσκ, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

  • Μέσα ο Κατσουράνης, έξω ο ΚουμάλοΜέσα ο Κατσουράνης, έξω ο Κουμάλο

    Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/3) ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, σε αντίθεση με τον Μπογκανί Κουμάλο που έκανε θεραπεία.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com