Αθλητικά Παρασκήνια, 30 Μαρτίου 2013

  • Το μεγάλο… κούρεμα!Το μεγάλο… κούρεμα!

    Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε, τόσο η κρισιμότητα των αγώνων μεγαλώνει. Στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής, η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανθρακικό θα κρίνει πολλά για την παραμονή, ενώ ΟΦΗ-ΠΑΣ και Παναθηναϊκός-Πλατανιάς αναμετρώνται σε το ενδιαφέρον τόσο στην ουρά, όσο και στην πεντάδα.

  • Αλλάζουν τις επιτροπές, λόγω... Σάλπι!Αλλάζουν τις επιτροπές, λόγω… Σάλπι!

    Την απόφαση να ξηλώσουν όλα τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών, λόγω της απόφαση για μείωση της ποινής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, φέρονται να πήραν στην ΕΠΟ.

  • Στα χέρια Βιτόλο-Τοτσέ!Στα χέρια Βιτόλο-Τοτσέ!

    Ξέφυγε η κατάσταση στην Παιανία, καθώς για ασήμαντη αφορμή οι δυο Ισπανοί πλακώθηκαν κατά την διάρκεια του βίντεο!

  • Ο «αδιάβαστος» ΚιντήςΟ «αδιάβαστος» Κιντής

    Ο Κιντής χρέωσε στον Νικολαΐδη ότι είχε αφήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο αποχωρώντας από την ΠΑΕ, επειδή δεν είχε διαβάσει την τελευταία ρύθμιση χρεών του 2008.

  • Αποθέωση για Παυλή!Αποθέωση για Παυλή!

    Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ γευματίζει αυτή την ώρα στην ταβέρνα Οπως παλιά στο Λαδόχαρτο με τον Μιχάλη Παυλή να γίνεται δεκτός με χειροκροτήματα όταν έφτασε τελευταίος.

  • «Το 200% για τον Παναθηναϊκό»«Το 200% για τον Παναθηναϊκό»

    Τον Παναθηναϊκό και μόνο σκέφτεται ο Φάμπρι με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί κρούση από την Ισπανία. Όσο για το ματς με τον Πλατανιά τόνισε πως πρόκειται για έναν ακόμα τελικό .

  • «Δύσκολα θα καθόμουν στον πάγκο της Ρεάλ»«Δύσκολα θα καθόμουν στον πάγκο της Ρεάλ»

    Μπορεί η καρδιά του Μίτσελ να ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι δύσκολα θα καθόταν στον πάγκο της βασίλισσας .

  • Το παλεύει ο ΚορδέροΤο παλεύει ο Κορδέρο

    Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Μιγκέλ Κορδέρο ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει το ματς της Λιβαδειάς. Κανονικά ο Ρίκκα.

  • Ο Σιδηρόπουλος στο «Καραϊσκάκη»Ο Σιδηρόπουλος στο «Καραϊσκάκη»

    Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 27ης αγωνισιτκής μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το κρίσιμο ματς του Άρη με τον Πανθρακικό ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης.

  • Δεν προλαβαίνει ο ΙμπαγάσαΔεν προλαβαίνει ο Ιμπαγάσα

    Χωρίς τον Ιμπαγάσα καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ ο οποίος φαίνεται να ρίχνει μεγάλο βάρος στην τακτική.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/