Αθλητικά Παρασκήνια, 8 Απριλίου 2013

  • Φιγκερόα: «Για τη νίκη στο Καραϊσκάκης»Φιγκερόα: «Για τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

    Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δεν το βάζει κάτω και με δηλώσεις του επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να πάρει δύο νίκες στα ματς που απομένουν και να προλάβει το… τρένο των πλέι οφ.

  • Αλαφούζος: «Τι άλλο να κάναμε σήμερα»;Αλαφούζος: «Τι άλλο να κάναμε σήμερα»;

    Με την ατυχία της ομάδας του τα έβαλε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας την στιγμή που έβγαινε από τα αποδυτήρια τι άλλο να κάναμε σήμερα .

  • Βλέπει Ευρώπη η ΧετάφεΒλέπει Ευρώπη η Χετάφε

    Στο μικρό ντέρμπι της Μαδρίτης, Χετάφε και Ατλέτικο παρέμειναν χωρίς γκολ, με την πρώτη να βρίσκεται πλέον στο -3 από το Europa League. Εσωσε την παραμονή η Εσπανιόλ…

  • «Σημαντικό το να παίρνεις βαθμό στο ΟΑΚΑ»«Σημαντικό το να παίρνεις βαθμό στο ΟΑΚΑ»

    Ο… φύλακας άγγελος της εστίας του Πανιωνίου Νίκος Γιαννακόπουλος ανέφερε πως ο βαθμός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντικός, ενώ για την απόδοσή του παραδέχτηκε πως ήταν η καλύτερη της καριέρας του.

  • Βονόρτας: «Έτοιμοι στο ντέρμπι»Βονόρτας: «Έτοιμοι στο ντέρμπι»

    Με την επιθετική ανομβρία, παρότι η ομάδα του έκανε και έχασε πολλές ευκαιρίες τα είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Βονόρτας, ενώ πιστεύει πως οι πράσινοι θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

  • Στα χασομέρια η ΝιούκαστλΣτα χασομέρια η Νιούκαστλ

    Οι Καρακάξες νίκησαν 1-0 στις καθυστερήσεις τη Φουλαμ του Καραγκούνη, ανέπνευσαν και περιμένουν τη Μπενφίκα. Τέταρτο δοκάρι σε τρία ματς ο Σισέ…

  • Μιραλάς...να παραμιλάς  vid Μιραλάς…να παραμιλάς (vid)

    Ο πρώην του Ολυμπιακού έβαλε και πάλι γκολάρα (3η στα 4 τελευταία), αλλά η Τότεναμ απέφυγε στο 87 την εντός ήττα (2-2) από την Εβερτον, αφήνοντας την μακριά από την τετράδα…

  • Οι ορίτζιναλ λαϊκοί ήρωες… Οι ορίτζιναλ λαϊκοί ήρωες…

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Βασίλης Γαλούπης ξεκινάει από τον μεγάλο Καντονά για να φτάσει στην ψηφοφορία του gazzetta με τους κορυφαίους των ελληνικών ομάδων!

  • Ήττα-μαχαιριά για ΘέλταΉττα-μαχαιριά για Θέλτα

    Την ευκαιρία να βγει από την τριάδα του υποβιβασμού έχασε η Θέλτα η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

  • Προτάσεις σε παίκτες του «Λύμπε»!Προτάσεις σε παίκτες του «Λύμπε»!

    Όπως επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Λυμπερόπουλο και μίλησαν για παίκτες που εκπροσωπεί και όχι για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Φήμες για Αυλωνίτη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/