ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαίο τρίποντο και έχει σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Η χειρότερη φετινή ΑΕΚ παραδόθηκε αμαχητί και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
92′
Ο Γιάκος στη θέση του Κοροβέση. 92′ Κίτρινη κάρτα στον Γκερέιρο.
89′
Ο Ντάσιος στη θέση του Ίλιτς.
88′
Κίτρινη κάρτα στον Πετρόπουλο.
87′
Ο Φουρτάδο μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και δεν έφτασε στην εστία.
86′
Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο.
83′
Καλό σουτ του Κοροβέση, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
80′
Ο Βίλα στη θέση του Γεωργίου.
79′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Ντε Βινσέντι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την πάνω πλευρά του δοκαριού.
78′
Κίτρινη κάρτα στον Βλάχο.
75′
Πρόβλημα για την ΑΕΚ. Ο Κωνσταντόπουλος τραυματίστηκε και ο Αραμπατζής μπήκε στη θέση του. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της Ένωσης κάνει λόγο για θλάση.
62′ Κίτρινη κάρτα στον Φουρτάδο.
57′
Κίτρινη κάρτα στον Φεγκρούς.
55′
Η πρώτη τελική της ΑΕΚ στο ματς. Ο Γκερέιρο προσπάθησε από μακριά να απειλήσει αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Σέντρα στο δεύτερο μέρος.
46′
Βλάχος και Φουρτάδο αντί των Φέτση, Τσουμάγκα.
ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έχει σημαντικό προβάδισμα χάρη στα γκολ των Κοροβέση και Γεωργίου. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντισταθεί και δεν έχει απειλήσει την εστία του Φεγκρούς.
39′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Γεωργίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ μετά από ασίστ του Κοροβέση και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο.
35′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ κέρδισε τις κόντρες και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
35′
Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα της ΑΕΚ ξέχασε τον Μιχαήλ αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη.
31′
Ο Κοροβέσης σούταρε με το αριστερό εκτός περιοχής και ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε με ευκολία.
28′
Από καλή θέση ο Ντε Βινσέντι έπιασε, αμαρκάριστος, την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.
26′
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ως τώρα. Το λάθος γύρισμα του Τσούπρου έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να κάνει την προβολή αλλά ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε.
18′
Η πρώτη φορά που απείλησε η ΑΕΚ. Ο Πετρόπουλος υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά ύπο πίεση δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε.
14′
Από πλάγια θέση ο Ίλιτς δεν κατάφερε να σημαδέψει την εστία. Τον έλεγχο του ρυθμού έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ να είναι σε παθητικό ρόλο.
4′
Η πρώτη ευκαιρία στο ματς. Ο Κοροβέσης έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε.
Σέντρα στον αγώνα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος)
: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (92′ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80′ Βίλα), Ίλιτς (89′ Ντάσιος), Τζημόπουλος.
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος (75′ Αραμπατζής), Τσουμάγκας (46′ Φουρτάδο), Τσουκαλάς, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Φέτσης (46′ Βλάχος), Ρίκκα, Γκερέιρο, Μητρόπουλος, Καραλής, Πετρόπουλος
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Οι νίκες Άρη και Πανθρακικού ανέβασαν τον… πήχη της παραμονής και η ΑΕΚ θέλει βαθμούς ή βαθμό για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Από την άλλη ο ΠΑΣ θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να μείνει μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

newsit.gr