Αθλητικά Παρασκήνια, 11 Απριλίου 2013

  • Messi... que un club  vid Messi… que un club (vid)

    Περισσότερο από ένας παίκτης, ο Μέσι μπήκε στο 62 και έσωσε (1-1) την τυχερή Μπάρτσα που απέκλεισε την καλύτερη Παρί χάρη στα εκτός έδρας γκολ…

  • Το «κόβει» ο Αρσάβιν;Το «κόβει» ο Αρσάβιν;

    Ο Ρώσος επιθετικός έχει πάψει από καιρό να θυμίζει τον παικταρά της Ζενίτ και του ξεκινήματος στην Αρσεναλ και οι φήμες τον θέλουν να σταματάει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι.

  • Ζοσέ, Τσέλσι, ΧουλκΖοσέ, Τσέλσι, Χουλκ

    Οι Αγγλοι θεωρούν δεδομένη την επιστροφή Μουρίνιο στους Μπλε και ήδη γράφουν και για τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος, τον Χουλκ της Ζενίτ…

  • Χριστόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»Χριστόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

    Επιχείρηση προσγείωση από τον Γιάννη Χριστόπουλο ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα στους Ζωδιμάδες. Ο τεχνικός του ΠΑΣ επισήμανε πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει και έκανε κάλεσμα στον κόσμο.

  • «Καμπάνες» από την ΕΕΑ!«Καμπάνες» από την ΕΕΑ!

    Σε μια εποχή που οι ομάδες δεν έχουν… μαντίλι να κλάψουν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έριξε τσεκουριά σε 8 ΠΑΕ που καλούνται να πληρώσουν από 50.000 έως 260.000 ευρώ γιατί δεν είχαν προσκομίσει εγγυητικές επιστολές

  • Οι καλύτεροι του Ανδρέα Μπόμη!Οι καλύτεροι του Ανδρέα Μπόμη!

    Οι καλύτεροι όλων των εποχών – Ο Ανδρέας Μπόμης ο οποίος υπηρετεί τη δημοσιογραφία από το 1958 και έχει καταγράψει σε βιβλίο την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνει στο gazzetta τους δικούς του εκλεκτούς και για τις 5 ομάδες της ψηφοφορίας.

  • Πυρετό ο ΑποστολόπουλοςΠυρετό ο Αποστολόπουλος

    Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς εμφάνισε συμπτώματα γρίπης με πυρετό και του συστήθηκε να παραμείνει κλινήρης.

  • Τζαβέλλας: «Δεν πέφτει η ΑΕΚ»Τζαβέλλας: «Δεν πέφτει η ΑΕΚ»

    Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε το σχόλιο του στο Twitter μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Δέλλα αλλά και την επιστροφή Ζήκου και Μπορμπόκη.

  • Οι... εκλεκτοί του «Γ.Χ»! Οι… εκλεκτοί του «Γ.Χ»!

    Οι καλύτεροι όλων των εποχών – Έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και πλέον υπηρετεί τον σύλλογο από την θέση του τεχνικού διευθυντή! Ο Γιώργος Γεωργιάδης καταθέτει την ψήφο του για τους κορυφαίους του δικεφάλου !

  • Δεν προλαβαίνει ο ΜαυρίαςΔεν προλαβαίνει ο Μαυρίας

    Ο Χάρης Μαυρίας προσπάθησε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψαν Ζέκα, Εσπάρθα, Καρνέζης και Βιτόλο.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/