Αθλητικά Παρασκήνια, 13 Απριλίου 2013

  • «Χαμένος όποιος έρχεται στην έδρα μας»«Χαμένος όποιος έρχεται στην έδρα μας»

    Η έδρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν σημαντικοί παράγοντες για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος περιμένει και το Κύπελλο.

  • Προτάθηκε 5 φορές σε Ολυμπιακό ο Σισοκό!Προτάθηκε 5 φορές σε Ολυμπιακό ο Σισοκό!

    Ο Ιμπραήμ Σισοκό δύσκολα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά την ίδια στιγμή φέρεται να έχει προταθεί πέντε φορές από τη Βόλφσμπουργκ στον Ολυμπιακό!

  • Μόνο η Ντόρτμουντ τρέχει έτσι!Μόνο η Ντόρτμουντ τρέχει έτσι!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Βασίλης Γαλούπης γράφει για τα απίστευτα φετινά τρεξίματα της Ντόρτμουντ και κάνει τη σύγκριση αυτών των δεικτών με Μπάρτσα, Ρεάλ, Μπάγερν!

  • Το δικό σας Ball BoyΤο δικό σας Ball Boy

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Γιώργος Καραμάνος φτιάχνει ένα blog από τα σχόλια σας για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φαβορί, αουτσάιντερ και ιταλο-γερμανικές συμμαχίες…

  • «Με το βιβλίο ανταπέδωσα την αγάπη»«Με το βιβλίο ανταπέδωσα την αγάπη»

    Ο Ζιοβάνι θα βρεθεί στη φιέστα του Ολυμπιακού και μίλησε για την αυτοβιογραφία του που γράφτηκε για να ανταποδώσει την αγάπη που έχει εισπράξει στην Ελλάδα, ενώ δεν έχρισε φαβορί στο ντέρμπι.

  • Γενική είσοδος 10 ευρώ στην ΑΕΚΓενική είσοδος 10 ευρώ στην ΑΕΚ

    Ο αγώνας με τον Πανθρακικό θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία και για τον λόγο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα εισιτήρια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους φίλους της Ένωσης.

  • Ένταση στον Άρη με ΣηφάκηΈνταση στον Άρη με Σηφάκη

    Εκδικάστηκε η αίτηση για το άρθρο 99 στον Αρη και από ένα λάθος διατύπωσης που αφορούσε το ποσό για τον Μιχάλη Σηφάκη προκλήθηκε μέγα μπλέξιμο!

  • Φορτσάρει για το ντέρμπι ο ΟλυμπιακόςΦορτσάρει για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

    Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει προς το τέλος της, με τους ερυθρόλευκους να ανεβάζουν διαρκώς στροφές.

  • «Δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ»«Δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ»

    Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ μίλησε για την παραμονή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ, η οποία εξαρτάται και από την Ντιναμό Μόσχας.

  • Stelios: Μπάγεβιτς και Λεμονής!Stelios: Μπάγεβιτς και Λεμονής!

    Bloggers – Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος πανηγύρισε κούπες με τον Ολυμπιακό, πριν ανοίξει τα… φτερά του για την Πρέμιερ Λιγκ! Μέσω του gazzetta ψηφίζει τους καλύτερους στην ιστορία του Ολυμπιακού!

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/