Χτυπήθηκε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στο Καραϊσκάκη

Νέο κρούσμα βίας κατά δημοσιογράφου στο  Καραϊσκάκη, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό  και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας έπεσε θύμα επίθεσης έξω από  το φαληρικό γήπεδο, ενώ οι δράστες κατέστρεψαν και την κάμερα του εν λόγω  σταθμού!
Θυμίζουμε ότι για προηγούμενες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων  η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ έχουν κυρήξει στάση εργασίας από το 5ο μέχρι και το 15ο λεπτό  των αγώνων της Κυριακής.
Με αφορμή την επίθεση κατά δημοσιογράφου στο  Καραϊσκάκη ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης έκανε την ακόλουθη  δήλωση:
“Την ώρα που μαζί με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου,  αντιμετωπίζαμε πιέσεις επιχειρήσεων ενημέρωσης που προσπαθούσαν να υπονομεύσουν  τη σημερινή συμβολική στάση εργασίας κατά της βίας στα γήπεδα, ένα ακόμα θλιβερό  περιστατικό προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των βίαιων επιθέσεων εναντίον  δημοσιογράφων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Ο συνάδελφος Γιώργος Τσελίκας του  τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ δέχτηκε επίθεση, επειδή ακριβώς ήταν δημοσιογράφος, από  χούλιγκανς στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Είναι συνεπώς αυτονόητο χρέος όλων των  συναδέλφων να μη φοβηθούν τις εργοδοτικές πιέσεις και να ενώσουν τις δυνάμεις  τους, επιδεικνύοντας τη συναδελφική αλληλεγγύη που απαιτείται κατά της βίας στα  γήπεδα, στηρίζοντας τη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει τα σωματεία τους, ΕΣΗΕΑ,  ΠΟΕΣΥ, ΠΣΑΤ”.

Διαβάστε περισσότερα:  http://www.sport.gr//Article/undefined/Χτυπήθηκε-δημοσιογράφος-του-ΣΚΑΪ-στο-Καραϊσκάκη/24-166983.html#ixzz2QSFCvoFE