Θρήνος έξω από το σπίτι του 8χρονου Μάρτιν που σκοτώθηκε στην Βοστόνη! – ΦΩΤΟ

H ιστορία του 8χρονου Μάρτιν Ρίτσαρντ από το Ντόρτσεστερ μόνο δάκρυα στα μάτια μπορεί να προκαλέσει. Το ένα από τα τρία θύματα της Βοστόνης, το μόνο με πρόσωπο και όνομα έως αυτή την ώρα, άφησε την τελευταία του πνοή περιμένωντας να αγκαλιάσει το αγαπημένο του πρόσωπο.

Τον πατέρα του, Γουίλιαμ που έτρεχε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Μάρτιν μαζί με την μαμά του και την αδερφή του, περίμεναν στον τερματισμό την ώρα που ο χρόνος σταμάτησε και όλα πάγωσαν. Και μετά αίμα και πόνος.
Η ζωή για το 8χρονο αγγελούδι τερμάτισε εκεί στην άσφαλτο με τον πατέρα του να μην φαντάζεται ότι στο σημείο του τερματισμού θα περίμενε μόνο ο θάνατος και ο πόνος. Ο Μάρτιν έπεφτε νεκρός και η αδερφούλα του αλλά και η μητέρα του θα τραυματίζονταν σοβαρά. Η μητερα του Μάρτιν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η αδερφή του υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα της πόδι.

Εξω από το σπίτι τους, πηγαίνουν γείτονες και κλαίνε βουβά για το κακό που βρήκε την οικογένεια. Κάποιος έγραψε την λέξη Ειρήνη μπροστά στην είσοδο και κάποιοι άλλοι αφήνουν λουλούδια στη μνήμη του 8χρονου αγοριού.

NewsIt.gr