Leonardo DiCaprio: “Ήμουν πάντα το αουτσάιντερ”

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στον κόσμο, όμως ο Leonardo DiCaprio δήλωσε ότι ποτέ δεν πήρε ως δεδομένη την επιτυχημένη του καριέρα. Πάντα πάλευε.

Ωστόσο, λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να έχει μία φυσιολογική σχέση..

Ο 38χρονος αστέρας, που υποδύεται τον Jay Gatsby στη νέα ταινία του Baz Luhrmann “The Great Gatsby” – βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Μαΐου, δεν αρνείται ότι κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά.

Εξάλλου, οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: “Romeo + Juliet”, “Titanic”, “Catch Me If You Can”, “The Aviator”, “The Departed,” “Blood Diamond”, “Shutter Island” και πολλές άλλες.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κέρδισε με κόπο την καλή του φήμη. “Πάντοτε με έβλεπα ως αουτσάιντερ διότι δεν είχα αρκετά όμορφα ρούχα ή μπορεί τα μαλλιά μου να μην είχαν στιλ. Επομένως, το ότι κατάφερα να κάνω καριέρα ήταν σαν να κέρδισα το πρώτο λαχείο”, εξήγησε στο περιοδικό Esquire.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι στην αρχή της καριέρας του δεν μπορούσε να συλλάβει το νόημα της δόξας, δεν μπορούσε να καταλάβει τί σήμαινε να αναγνωρίζεται το υποκριτικό του ταλέντο και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τη φήμη του.

“Δεν υπάρχει ένα βιβλίο με κανόνες”, είπε και συμπλήρωσε: “Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει όταν στην αρχή της καριέρας μου ήμουν καθημερινά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Κανείς δεν με συμβούλεψε πώς να είμαι φυσιολογικός απέναντι σε ανθρώπους που μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν διαφορετικός”.

Ο Leonardo DiCaprio εξομολογείται ότι ακόμα παλεύει να ισορροπήσει την επιτυχημένη του καριέρα με την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, μία σχέση είναι δέσμευση και μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όποιον φιλοδοξεί να κάνει καριέρα.

“Όταν αναγκάζεσαι να λείπεις έξι μήνες για γυρίσματα στο Μαρόκο ή σε κάποιο άλλο μέρος της γης, είναι δύσκολο να κρατήσεις μία σχέση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο γοητευτικός αστέρας, που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ζευγάρι με την Erin Heatherton, έχει κατακτήσει τις καρδιές αρκετών όμορφων γυναικών της showbiz (βλ. Gisele Bundchen, Kristen Zang, Emma Miller, Bar Refaeli, Blake Lively).

nooz.gr