Αθλητικά Παρασκήνια, 18 Απριλίου 2013

  • Καλύτερη επίθεση... η άμυνα  vid Καλύτερη επίθεση… η άμυνα (vid)

    Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Νταβίντ Λουίζ, Τέρι 2) καθάρισε για την Τσέλσι που πέρασε με 3-0 από το άντρο της Φούλαμ και επέστρεψε στην 3η θέση (με ματς λιγότερο από Αρσεναλ).

  • Νέα ένταση με ΔώνηΝέα ένταση με Δώνη

    Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ αποδοκιμάστηκε από περίπου τριάντα οπαδούς. Αποδοκιμασίες που είχαν να κάνουν με την φυγή του Γκαρσία.

  • Τσιώλης: «Ζω έναν εφιάλτη»Τσιώλης: «Ζω έναν εφιάλτη»

    Για έναν εφιάλτη που ζει μετά την ήττα από τον Άρη έκανε λόγο ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης, ο οποίος μίλησε τόσο για το σημερινό ματς, όσο και για την κίνηση της ομάδας του να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλους.

  • Αλβάρες: «Θέλαμε κάτι καλύτερο»Αλβάρες: «Θέλαμε κάτι καλύτερο»

    Ικανοποιημένος από το γκολ, αλλά στεναχωρημένος με το 2-1 εμφανίστηκε ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης Λεάντρο Αλβάρες.

  • Την πρόκριση ζήτησε ο ΣαββίδηςΤην πρόκριση ζήτησε ο Σαββίδης

    Δίπλα στους παίκτες βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος με το τέλος του αγώνα κατέβηκε μαζί με τους Βρύζα και Τσιστσιακόφ στα αποδυτήρια της ομάδας.

  • Ιτάνζ: «Μας μπέρδεψε ο διαιτητής»Ιτάνζ: «Μας μπέρδεψε ο διαιτητής»

    Και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σαρλ Ιτάνζ στάθηκε στην φάση του γκολ του Αστέρα, τονίζοντας πως το πρώτο σφύριγμα του Μάνταλου τους μπέρδεψε και έτσι σταμάτησαν την φάση.

  • Διαμαρτυρίες Δώνη σε ΜάνταλοΔιαμαρτυρίες Δώνη σε Μάνταλο

    Με την απόφαση του Σταύρου Μάνταλου να μετρήσει το γκολ του Αστέρα τα είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης, ο οποίος με το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια περίεργη απόφαση.

  • Ωωωω, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα... για τελικό! Ωωωω, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα… για τελικό!

    Ο Σάλπι λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 89 , του έδωσε νίκη με 2-1 επί του Αστέρα, όπως και το προβάδισμα πρόκρισης για την ρεβάνς της Τρίπολης! Δοκάρι στο 95 ο Σανκαρέ!

  • «Που να πας με τον Κλίνσμαν!»  vid «Που να πας με τον Κλίνσμαν!» (vid)

    Ο Χένες αναφέρθηκε στη τεσσάρα από τη Μπαρτσελόνα το 2009 και έριξε όλη την ευθύνη στον τότε κόουτς, Γίργκεν Κλίνσμαν, χαρακτηρίζοντας τον μη κανονικό προπονητή .

  • Χωρίς Βαϊρουά οι ΘρακιώτεςΧωρίς Βαϊρουά οι Θρακιώτες

    Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Πανθρακικός, με τους ακρίτες να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον ημιτελικό της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Εκτός αποστολής οι Βαϊρουά και Χρήστου.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com